Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

international petition για την Κούνεβα

Πήρα και δημοσιεύω
Subject: Υπογράψτε για την Κωνσταντίνα!
Αγαπητοί φίλοι,
Πάνε ήδη τρεις μήνες από τότε που η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα δέχτηκε αποτρόπαια δολοφονική επίθεση με βιτριόλι. Η Κωνσταντίνα νοσηλεύεται ακόμα και η υγεία της αποκαθίσταται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, κυρίως χάρη στο τεράστιο ψυχικό της σθένος. Στις 25 Μαρτίου μάλιστα, υποβλήθηκε σε τριπλή εγχείρηση γιά την αποκατάσταση του οισοφάγου ο οποίος είχε καταστραφεί από το βιτριόλι, ώστε να μπορεί πλέον να σιτίζεται φυσιολογικά.Ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει ακόμα διελευκανθεί, οι αρχές δεν παρουσιάζουν τίποτα καινούργιο και γενικά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σχετικά με τον εντοπισμό των ηθικών και φυσικών αυτουργών. Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας του οποίου είμαι μέλος κατάφερε να περάσει την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition (τόσο φριχτή ήταν...).Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης. Γι' αυτό σας παρακαλώ, δώστε ένα λεπτό από το χρόνο σας και επισκεφτείτε το site μας, στο σύνδεσμο http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm για να υπογράψετε. Προτρέψτε και τουςφίλους σας να το κάνουν, διαδώστε το, αναρτήστε το στο blog ή το site σας.Είναι πολύ σημαντικό να μαζέψουμε τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι τηνεργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικώντης Ελλάδας.
Πολλά ευχαριστώ,
Αλίκη Βασώνη

8 σχόλια:

Unknown είπε...

καλησπέρα καλή κίνηση!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

γειά σου taspa...

Unknown είπε...

καλησπέρα και σενα,εχω κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την σκοπιμότητα του μέτρου υπερ των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων,και πριν λιγο στην συζήτηση της ΝΕΤ εξεφρασε ο Παγκαλος την ιδια αποψη!!Βρε Γιάννη λες να μας αντιγράφουν:-)!!!!

Ανώνυμος είπε...

υπέγραψα!!!
ange-ta

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

γειά σου ange-ta...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, την είδα, δεν νομίζω, ο εγκέφαλος του Πάγκαλου είναι αυτάρκης (πλάκα κάνω), αλλά μακάρι να μας αντέγραφαν

Kirki είπε...

υπέγραψα...φυσικά

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Η υπόθεση δεν πρέπει να ξεχαστεί!