Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ζαγοράκη λυπάμαι, δεν μου τα λες καθόλου καλά!

Ξαφνικά μαθαίνω σήμερα ότι θα κυκλοφορήσουν τα
εισητήρια διαρκείας για τα play off καθ’ ότι «είναι γνωστό ότι τα εισητήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική περίοδο».
Ωπα!
Είμαστε μια παρέα 11 ατόμων με διαρκείας εδώ και χρόνια στην θ3, και κανένας μας δεν είναι ενήμερος για την διάρκεια των εισητηρίων μας, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ, και όλοι μας θεωρούμε ότι εξαπατηθήκαμε, καθ’ ότι το καρτελάκι γράφει επάνω «ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2008-2009» και όχι «κανονική περίοδος 2008-2009»
Εν τάξει η ΠΑΕ έχει ανάγκες, γι αυτό πήραμε διαρκείας, αγοράσαμε και μετοχές, αλλά άλλα χρήματα για τα play off δεν δίνουμε. Για του χρόνου βλέπουμε. Κρίμα…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ έχεις δίκιο.Έπρεπε να το είχαν πει από το καλοκαίρι.Ξεχνάς όμως ότι
α.ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα.
β.Λόγω των πολλών καρτών διαρκείας υπάρχει κόσμος που για τα ντέρμπι δεν μπορούσε να βρει εισιτήριο.
γ.Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ τα εισιτήρια θα είναι φθηνά.
δ.Οι τιμές των διαρκείας δεν υπολόγιζαν τα play off, γιατί απλούστατα δεν θεωρούσαν όλοι ότι η ομάδα θα έμπαινε σίγουρα στα play off.Τα διαρκείας του ΠΑΟΚ ήταν πολύ φθηνότερα από της αεκ και του παο.

tzonakos είπε...

Εχεις δίκιο, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Ανώνυμε φίλε,
α. το ξέρω
β. τι σχέση έχει;
γ. και φτηνά να είναι σημαίνει κι άλλα λεφτά
δ. με άλλες προδιαγραφές ξεκινούσαν παο και αεκ, φυσικό ήταν να ήταν φτηνότερα τα δικά μας

Συμφωνούμε μόνο στο οτι έπρεπε να μας το είχαν πει.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αγαπητέ μου φίλε, δίκιο έχεις και δίκιο βουνό Καλά λέω ότι έχουμε κοινό DNA Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ Να και κάπου, ακόμα, που ταυτιζόμαστε Οταν περσυ, Γενάρη μηνα, φαινόταν ότι ο ΠΑΟ θα το πάρει άνετα (άλλο αν μετα άρχισε να αυτοκτονει, αυτο ξεχάστηκε) χαριτολογούσα στο Καραϊσκάκη¨"καλύτερα, θα δουμε και 3 ματς ακόμα με το διαρκείας!" Δεν είχα σκεφτεί ότι αν γινότανε θαβαζε κι εξτρα χαράτσι ο Σόκρατες Και μην αμφιβάλλετεκαθόλου! Το σκεπτικό των φίλων σου περί αναγκών δεν ισχύει Οταν παίρνεις διαρκείας είναι γιά όλη την χρονιά Οπως δεν επιστρέφουν χρήματα όταν τιμωρείται η έδρα (μην σου πω πόσο μούρθε κάθε ματς την χρονιά 2004-5 που ειχαμε τιμωρίες εδρας-σαν θεωρείο στην Σκάλα του Μιλάνου) έτσι δεν ζητανε κι έξτρα αμα παει καλά στην Ευρώπη ή στο Κύπελλο Το ίδιο ειναι και τα πλεϋ-οφφ, ακομα και τα φιλικά [Το 2007 ο Ολυμπιακός εβαλε εξτρα εισιτηριο στην φιέστα-χαμηλη τιμη, αλλά κοροϊδία Δεν πηγα, βεβαια)Η αλήθεια είναι ότι πληρώνουμε το πάθος μας Πολύ ακριβά (και αν τα διαρκείας του ΠΑΟΚ είναι φθηνότερα από ΑΕΚ, ΠΑΟ είναι προς τιμην του-οπως προς τιμην ΠΑΟ και ΑΕΚ είναι πως κοστιζουν φθηνότερα από του Ολυμπιακού και εχουν ειδικων κατηγοριών-φοιτητων, συνταξιούχων κττ) το πληρώνουμε και ως προϊόν, και κυρίως ως πελάτες/καταναλωτές Σε κανενα σινεμά ή θέατρο δεν θα πηγαίναμε με τετοιους ορους Συτη ειναι η αληθεια