Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος…

…όλοι το ίδιο είναι…
Θα πάει λέει στην Πόλη, αλλά δεν θα επισκεφθεί το Φανάρι αντίθετα με τις πολύ πρόσφατες θέσεις του για το Πατριαρχείο και την αξία του ρόλου του που σαφώς υποστήριζε. Αντ’ αυτού, εξυπηρετώντας τα σχέδια της Τουρκίας, ο Πατριάρχης είναι προσκεκλημένος σε εκδήλωση στην οποία θα παρίστανται όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες της Τουρκίας, πρόσκληση η οποία εξομοιώνει τον Πατριάρχη με τους απλούς θρησκευτικούς ηγέτες παραγνωρίζοντας την Οικουμενικότητά του.
Θα χαρώ ιδιαίτερα αν ο Πατριάρχης δεν παραστεί, γιατί το θέμα δεν είναι απλά θρησκευτικό.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

φίλε φταίμε εμείς που ετσι ειναι η παροιμία????
πέρνα,συνέχισα την αποψη σου ,για πές μου συμφωνείς?

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Άσπρα σκυλιά μαύρα σκυλιά,όλοι οι σκύλοι μιά γενιά!
Όλα τα γουρούνια έχουνε την ίδια μούρη!!
Έτσι για νά μήν ξεχνιόμαστε δλδ,τώρα όσοι πίστεψαν ότι μέ την εκλογή του κάτι θά άλλαζε...άς πρόσεχαν κι άς διάβαζαν τί έκαναν οι προκάτοχοί του στην Ελλάδα.
Καλό βράδυ.

palalos είπε...

σαφως και δεν ειναι θρησκευτικο το θεμα...ποτε δεν ηταν θρησκευτικο..η θρησκεια ειναι η αφορμη, απο εκει πιανονται...και μεσω αυτου τα γ@μ@νε ολα αυτοι...διοτι αυτοι ξερουν...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, εμείς φταίμε που παρ' όλο που ξέρουμε την παροιμία, ελπίζουμε. Πέρασα κι απάντησα...

@ΝΑΝΤΙΑ, αφελής Έλλην...

@παλαλέ, αυτό το χαρτί εκτός από ιστορική αξία, έχει και ιδιαίτερο πολιτικό βάρος.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Παρ’ όλα αυτά οι Τούρκοι είναι ανήσυχοι και δεν τον εμπιστεύονται. Είναι δεδομένο και σίγουρο ότι θα μας ξεσκίσει στο θέμα του Κυπριακού με την αναγνώριση των κατεχομένων σαν Β. Κύπρο κι επίσημα με την λειτουργία 2 ή και 3 αεροδρομίων, θα επιβάλει και την παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο 2 τουρκοκυπρίων ευρωβουλευτών, επίσης για το σκοπιανό οι ενδείξεις δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές για τις Ελληνικές θέσεις, μάλλον πάμε για ουσιαστική παράκαμψη του «βέτο» μετά από πρόταση σχετικής επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου και την αδράνεια της ελληνικής διπλωματίας (αργή αντίδραση(;), ασυνεννοησία(;) του ΥΠΕΞ). Από την άλλη οι Τούρκοι φοβούνται την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, που αν γίνει αυτό θα είναι δύσκολο έως αδύνατο να έχουν την υποστήριξη των Ρώσων για να κάνουν παιγνίδι με τους αμερικάνους. Αν ο παπάς είπε τον Ομπάμα Μ. Αλέξανδρο η Ντόρα τον προσφώνησε θεό; Αυτός μας φτύνει κι εμείς παραγγείλαμε καινούργια «Απάτσι» μήπως και μας… λυπηθεί και έρθει για καφέ στην Αθήνα. Αυτοί που θ’ αγόραζαν Ρώσικα όπλα αλλά αποσύρανε κι αυτά που είχαμε…

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

και τι όπλα! Μιά κλάση καλύτερα λένε!