Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

και τα «φρουτάκια» επιστρέφουν …

…με δόξα και τιμή, προκειμένου το κράτος νταβατζής να αποκτήσει έσοδα. Ο κάθε φρουτάς θα πληρώνει (λέει) ένα ποσό για κάθε μηχανάκι που έχει στο μαγαζί, (μεταξύ μας δηλαδή θα πληρώνει για 10 και θα έχει 20), θα παίρνουν το κάτι τις τους οι ελεγκτικοί μηχανισμοί (αν υπάρχουν τέτοιοι), τα μηχανάκια θα πληρώνουν 1 στις 250, αντί 1 στις 150, το χρήμα θα κυκλοφορεί και όλοι θα είναι ευτυχείς εκτός από τα κορόϊδα. Αυτά είναι μέτρα!
Με την ευκαιρία ο επιχειρηματίας που γέμισε διαφημιστικά την παραλία, αφήνει και το τηλέφωνό του για να ελέγξει η εφορία τα βιβλία του…
Πορνεία και τζόγος! Κάτι λείπει για να γίνει κανονική μαφία το κράτος!
Άντε παιδιά…

5 σχόλια:

Swell είπε...

To είχα δει ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ... Πλέον θα λειτουργούμε και με τη βούλα του κράτους.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Στόχος του κράτους ο εξαρτημένος ο «πεινασμένος» κι ο….μισθωτός. Τράπεζες, κέρδη από μετοχές, μεγάλη ακίνητη περιουσία, ΑΕ, «παράκτιες» βιομήχανοι, λαμόγια, κομισάριοι, στο απυρόβλητο. Αυτοί βλέπεις είναι παραδοσιακοί και αυθεντικοί σημαιοφόροι και παραστάτες της γαλανόλευκης όχι σαν κάτι Αλβανούς κάπηλους, σφετεριστές.

zoyzoy είπε...

Τώρα που υπάρχει οικονομική αφθονία θα το ρίξουμε και στον τζόγο.Αυτοί θέλουν δέσιμο δεν'ναι καλά!!

Ανώνυμος είπε...

Tι λείπει τα κουμπούρια και τα ναρκωτικά??
Και αυτά τα έχουν

ένας είπε...

Μπράβο Γιάννη που τα γράφεις και τα επισημαίνεις.
Το χειρότερο κακό για τα λαϊκά στρώματα είναι ο τζόγος.
και για να κονομήσουν όλοι (και οι επιτήδειοι και οι κρατικοί) ξαναφέρνουν τα φρουτάκια..
ΑΙΣΧΟΣ!!!!