Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Να ποιοι δίνουν συνέχεια, ποιοι φτιάχνουν «κλίμα»

Και να μη θέλω να γράψω ΠΑΛΙ για ποδόσφαιρο, δεν μ' αφήνουν.

Δήλωση του προέδρου της “Kopro League” κ. Πηλαδάκη
«Ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο και οφείλουν όλοι να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό που λέω δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλες τις ομάδες της Λίγκας. Η αστυνομία ξέρει τι πρέπει να κάνει, οι φορείς ξέρουν».
Δε μου λες ρε μάστορα, αφού είναι αυτονόητο γιατί δεν το κάνεις και για την δική σου ομάδα, γιατί δεν το κάνουν όλες οι ομάδες;
Τσιράκι ήσουν, τσιράκι είσαι και σαν τσιράκι φέρεσαι.
Σ. Θεοδωρίδης (ο ό,τι ζητήσεις πρόεδρε): «θα πάρω την ομάδα και θα φύγω αν συμβεί το παραμικρό στην Τούμπα»
Γιατί να συμβεί ρε «πασαδόρε»; Από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι κάτι θα συμβεί; Επειδή μας καθάρισε ο δικός σας; Σιγά τα ωά! Χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει...
Εφημερίδα "Φίλαθλος": «Να μαζέψει τους κάφρους ο Ζαγοράκης»
Αποδυτηριάκιας στο «Μέσα έξω απ’ τα αποδυτήρια»:
Εδώ, λοιπόν, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα οι παίκτες του Ολυμπιακού σου λένε «να πάμε στην Τούμπα και θα είναι επιτυχία αν γυρίσουμε σπίτια μας». Ποια νίκη και ποια ήττα, δηλαδή; Αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Πρωταθλητής: ΑΙΣΧΟΣ! Φτιάχνουν κλίμα τρόμου στη Θεσσαλονίκη


Φως: «Στο -6 θέλουν να το πάνε με το έτσι θέλω»
«Ετοιμάζουν ζούγκλα και σφαγή στην Τούμπα»
Σφαγή σ' εσάς; Ξέρετε εσείς τι θα πεί σφαγή; Ούτε σας έχουν σφάξει ποτέ (μα ΠΟΤΕ) και φυσικά δεν έχετε σφάξει κανέναν. Η μόνη περίπτωση σφαγής είναι να παίξει ο Κάκος τίμια. Χλωμό ε;

5 σχόλια:

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Να του δώσετε το παιχνίδι απο τώρα να μη φωνάζουν ρε παιδιά,έλεος δηλαδή!!

Μιχάλης Ρ. είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ντρέπομαι που συμμετέχω στα κοινά των ελλήνων και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Δεν ανεβαίνω για το παιγνίδι και ζητώ συγνώμη από τον Λευτέρη Ανδρεάδη που έρχεται από το Λονδίνο γι’ αυτό όπως συνεννοηθήκαμε. Έχω μέσα μου όχι αγανάκτηση αλλά μίσος βαθύ. Δεν θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου και στον ΠΑΟΚ που για μένα είναι η πολιτική και πολιτισμική μου ταυτότητα. Έφθασα στη κατάντια να μου είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα του αγώνα και να αισθάνομαι ότι θα με ικανοποιούσε μια φωτιά στα σπίτια τους.
Σκόπιμα προβάλουν τις δηλώσεις του Ψωμιάδη για να γελοιοποιήσουν την οργή μας, για να κάνουν το θυμό και την αγανάκτηση ποντιακό ανέκδοτο. Αν νομάρχη της πλάκας και κατάντια μας θέλεις να δηλώσει κάτι να μας πεις πως ο νομός μας έχει 0 (μηδέν) απορροφητικότητα από το 3ο πακέτο στήριξης. Να μας πει πόσα χρήματα διέθεσε στα ΚΑΠΗ για εκδρομές στα Σκόπια με τα πούλμαν του Ζορμπίδη και πόσα χρέωνε αυτός στη Νομαρχία και πόσα στον ιδιώτη για να πηγαίνει τους «παίκτες» στη Γευγελή.

Διδάσκαλος είπε...

Απλά δηλώνω παρόν...
Αν γράψω αυτά που αισθάνομαι για το συνεχές γ....ι που τρώμε από το γ......ο κατεστημένο τώρα κόκκινο παλαιότερα πράσινο θα είμαι για φυλακή!Πουλάνε και τρελίτσα τα κωλόπαιδα...

Υσ.ένας καρνάβαλος με έφεση στο λαικό τραγούδι και ψευδώνυμο ζορρό να το βουλώσει παρακαλώ και να μη πιάνει στο στόμα του τον Π.Α.Ο.Κ.
Οι γραφικοί και οι ψηφοθήρες μακριά...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Νάντια, ας το πάρουν, στα ίσια όμως...

@Μιχάλη και
@Διδάσκαλε, να ξέρατε πόσους εκφράζετε... Όσο για τον γελοίο, είτε γάμος είτε κηδεία, η "Βασίλω" πρώτη!!!

Ανώνυμος είπε...

και που να δεις τι γράφει ο χελάκης!!!!

http://paokland.blogspot.com/2009/03/blog-post_06.html