Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Γέμισε μάγκες το Αλκαζάρ

Αυτοί που έπαιξαν σαν κυρίες με όλους, ακόμα και μ’ αυτούς που έχουν τους ίδιους στόχους, που ο πρόεδρός τους μίλησε για τις (πράγματι) άσχημες σκηνές της Τούμπας, σήμερα φρένιασαν. Τι «Βούλγαροι» τι «………ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη» «οι μάνες των Παοκτσήδων» τα γνωστά ευγενικά συνθήματα των ελληνικών γηπέδων. Μέχρι και δύο κροτίδες εναντίον του Βιερίνια. Γιατί τόσο πάθος; Θα αναρωτιόμουν κι εγώ αν δεν είχα δεί το πρωτοσέλιδο της Λαρισινής εφημερίδας σήμερα. Αυτή και οι όμοιές της (οι περισσότερες δηλαδή) υποθάλπτουν και τροφοδοτούν τη βία στα γήπεδα
κάντε κλικ στη φωτό για λεπτομέρειες

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητέ Γιάννης Αγιάννης, δεν θα δικαιολογήσω τους λαρισαίους αλλά τα εγκλήματα και τα αίσχη της Τούμπας την προηγούμενη Κυριακή ήταν πολύ χειρότερα απο αυτά που σας έκαναν οι λαρισαίοι.

Μην ξεχνάς και την Βεντέτα ότι κάποτε οι οπαδοί σας, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον άτυχο Μπλιόνα και πριν 2 χρόνα φωνάζανε τα ΠΑΟΚΙΑ παόκ είσαι θΕΌΣ είσαι ο ένας φόνος στην λάρισα δεν έκανε κανένας...

Έτσι για να θυμόμαστε ορισμένα πράγματα για το ποιόν και τον οπαδών του ΠΑΟΚ...

Ρώτησε αν θέλεις κάποιο ΠΑΟΚΤΖΗ που είχε πάει το 2007 στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ και θα στο πει...
Έχω φιλαράκια παοκτζήδες και ξέρω τι γράφω.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παιδί της πλατείας, αν διάβαζες την ανάρτηση που έκανα το βράδυ της Κυριακής με τίτλο "Ντροπιασμένος" θα είχες καταλάβει με ποιόν μιλάς. Εγώ δεν έκανα σύγκριση συμπεριφορών, αναρωτήθηκα μόνο, γιατί οι Λαρισαίοι κράτησαν αυτή τη στάση μόνο για τον ΠΑΟΚ. "Δολοφόνησαν" είναι βαρειά κουβέντα, κι αν όπως λες κάποιοι τραγουδούσαν και καμάρωναν γι αυτό, δεν σημαίνει οτι όλοι είμαστε το ίδιο μαλάκες. Αν με παρακολουθούσες θα είχες υπ' όψη σου τι έχω γράψει γι αυτούς.
Το 2007 αν θυμάμαι καλά, τα παλληκάρια του κάμπου περίμεναν στον σταθμό τους μεμονωμένους Παοκτσήδες, κι έπεσε πολύ ξύλο.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Καλημέρα «Άθλιε». Ήμουν στο γήπεδο Αλκαζάρ και στο παιγνίδι με τον Μπλίονα και πρόπερσι και φέτος. Συμφωνώ ότι η ενέργεια του μαλάκα, που το πλήρωσε ακριβά, να ρίξει την φωτοβολίδα (είτε του ξέφυγε είτε όχι) ήταν εγκληματική ενέργεια και δολοφονία. Το 2007 όπως ακριβώς περιγράφεις έγιναν πριν τον αγώνα τρία μπλόκα. Στη Ραψάνη πριν τα Τέμπη, στα διόδια των Τεμπών και έξω από το γήπεδο. Και στα τρία οι Λαρισαίοι έφαγαν ξύλο με το τσουβάλι. Μέσα στο γήπεδο έβριζαν συνεχώς αλλά ντού σοβαρό δεν τόλμησαν. Οι ΠΑΟΚτσήδες απάντησαν έτσι γιατί αυτό τους τσάτιζε περισσότερο. Εχθές το σύνολο τον Λαρισαίων θεατών λειτούργήσαν κυρίως σαν ΟΦΣΠ και ΠΑΟ και λιγότερο σαν ΑΕΛ. Κάποιοι γελοίοι βλάχοι ζητούσαν στην θύρα που πέρασα ταυτότητες, εγώ μπήκα με τον Ποικιλίδη. Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Εύχομαι πραγματικά οι διαιτητές να σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έτσι όπως την ΑΕΛ.
Μετάνιωσα για το θυμό μου πριν τον αγώνα με τον ΟΦΣΠ, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Γιατί δυστυχώς την βία την πλήρωσε η πόλη, ο ΠΑΟΚ και η αθλητική αξιοπρέπεια.
@ Παιδί της πλατείας από μολότοφ στην Ομόνοια σε ΙΧ κάηκε ζωντανός Νεαπολίτης συμπολίτης μου, μολότοφ σε συρμό του Ηλεκτρικού, σε τουριστικό λεωφορείο, σφαγή μαύρου από τους ΝΟΠΟ (Νεοφασιστική οργάνωση παναθηναϊκών οπαδών) και πρόσφατα σφαγμένος σε αγώνα βόλεϊ γυναικών. Τα επεισόδια της Πάτρας είναι χθεσινά και δεν δικαιολογούν συμψηφισμούς.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αγαπητέ Γιάννη Αγιάννη-αυτό σημαίνει ότι βάζουν τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο μεγάλης ομάδας και έτσι του συμπεριφέρονται! Φτάσαμε στο σημείο ν λέμε ότι αμα δεν σε βρίσουνε και δεν σου πετάξουνε ,,ο, τι βρούνε δεν σε υπολογιζουν, ποδοσφαιρικά! Πολύ σωστή η επισήμανση για την αθλητική εφημερίδα, αλλά σε όλη την Ελλάδα, Βορεια , Νοτια, Ανατολική, Δυτική, αυτόύ του ειδους τα πρωτοσέλιδα βγαζουν, και βεβαιότατα συνυπολόγιζέ τους στους αυτουργούς Γιατί η Θεσσαλία να αποτελούσε την εξαίρεση Και, καμμιά πράξη βίας δεν αποτελεί δικαιολογία για επόμενη Απλά και ξεκάθαρα, όπως θαυμάσια το έχεις ήδη θέσει πολλές φορές πριν

Unknown είπε...

Μα που εφθασε να επικαλεσθώ τον ΘΕΟ!!!! βάλε μυαλό θεέ μου.
Αλλά επειδή συνηθίζουμε να επικαλούμασθε και τον αρχαίο πολιτισμό μας ,θα μπορούσε να κινηθεί και η χειρ της εισαγγελίας απέναντι στους πυρσόυς που ανάβουν τις φωτιές.Και μη ακούσω για ελευθερία της εκφρασης!!!!!!!