Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Πάρτε να 'χετε...

Με 7,48 βαθμολογήθηκε ο Κουκουλάκης για την διαιτησία του στο "Γ. Καραϊκάκης"
ΑΙΣΧΟΣ!!! Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος για να πάρει 10;
Η Πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη».

Επιφυλακή σε Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία δεν ζήτησε.

7 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Εγώ φίλε θα γενικεύσω το θέμα και θα ρωτήσω όποιον είδε το Κυριακάτικο παιγνίδι με ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ. Έδειξε εκείνος ο διαιτητής κάρτες για φράγμα; Μέτρησα 18 φάουλ κι απ’ τους δυο αντιπάλους, που τα περισσότερα ήταν για απευθείας κόκκινη. Με πόσες κάρτες τελείωσε το παιγνίδι; (πάλι ο αντίπαλος με παίκτη λιγότερο). Και στην Τούμπα που συστηματικά αμύνεται ο ΟΣΦΠ πότε έπαιξε με παίκτη λιγότερο; Αντιθέτως ο Κασναφέρης έκανε την Τούμπα Βιετνάμ. Δύο μέτρα και σταθμά κατά περίπτωση όπως του συμφέρει. Τελικά ο προστατευτισμός του γαύρου έγινε συνήθεια επικίνδυνη που απαξιώνει το πρωτάθλημα και δίνει χαρά στο προλεταριάτο της βλακείας. Τα ευρωπαϊκά αποτελέσματα του «θρύλου» είναι η απόδειξη στην «εθνική» ανεπάρκεια. Για μια ακόμα φορά ήμουν έτοιμος να πάρω πέτρα και να την πετάξω σ’ όποιον βρω που παίζει με τον πόνο και την αξιοπρέπειά μου. Ξέρω ότι είναι επικίνδυνο και απρεπές αυτό που γράφω όμως πιστεύω ότι η κάθαρση και η λύτρωση του ποδοσφαίρου χρειάζεται αίμα για να αρχίσει να λειτουργεί. Επιθυμώ να επαναλάβουμε τον άθλο των Σερρών (6-1 στις 6/12/87), για την αξιοπρέπεια και την υπόληψη όσων αντέχουν ακόμη να παρακολουθούν τα αναξιόπιστο πρωτάθλημα του γελοίου πρωταθλητή του κώλου του κράτους και της αλητείας. Κι ας είναι ο Κάκος αποδεδειγμένα χειρότερος του Κουκουλάκη.

kyriazo είπε...

Κι ομως φιλε μου Γιαννη ο Κουκουλακης επρεπε να παρει το 10 και μαλιστα με τονο, κι αυτο γιατι η διαιτησια του ηταν εφυεστατη...πρεπει, ο διαιτητης την σημερον να εχει υψηλοτατο IQ για να σφυριξει τον γαυρο σε τετοια παιχνιδια, σκεψου να ηταν κανενας βλακας και να σφυριζε το φαουλ του Μπακα χωρις να βγαλει κοκκινη...θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι, παρεπιπτωντος ολοι οι γαυροι γυρω μου σημερα ειχαν σκυμμενο το κεφαλι και δεν γελουσαν...ο κοσμος την ξεφτιλα δεν την αντεχει ουτε για την ομαδα του.
Καλησπερα σας

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Αν εξαιρεθούν οι εμβληματικές θύρες, των διαφόρων γηπέδων, 4,3,7,13,21,10 κ.α. υπάρχουν πολλοί που δεν ζητάνε νίκη ντέ και καλά, αλλά όπως σε ολόκληρη τη δομή του ελληνικού κράτους έτσι και στον αθλητισμό καθιερώθηκε το "αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη..." Ποτέ κανείς δεν έγινε πρώτος χωρίς "προστασία". Λυπηρό, αξιοθρήνητο, αλλά γεγονός. Είμαστε το ντεκόρ στις γιορτές τους...

Ανώνυμος είπε...

αν είναι δυνατόν!!!!
Θα πρέπει η ΚΕΔ να πάρει κεφάλια δεν μπορεί να βαθμολογηθεί μόνο με 7 και κάτι.

tzonakos είπε...

Πέρα απο τη βαθμολογία του διαιτητή που δεν μπορώ να κρίνω επειδη δεν ειδα ολόκληρο το ματς, αλλα απ όσα άκουσα αδικήθηκε ο άνθρωπος, 18 έπρεπε να παρει, άλλο θέλω να πώ.

Ο Ολυμπιακός κάνει μιά ζωή το ίδιο πράγμα... τρέφει στρατό και μετά μιλάει για πόλεμους !
Κάποτε πρέπει να δρέψει τους καρπούς που έσπειρε ο ίδιος ! Ειναι κοινωνικό το θέμα και όχι καθαρά αθλητικό, δεν γίνεται κάθε φορά που αγωνίζεται κάπου ο Ολυμπιακός να γίνεται της πουτ... ή να υπάρχει έμμεση απειλή οτι ΘΑ γίνει και να ετοιμάζεται η κάθε πόλη λες και θα γίνει πόλεμος !

Επιτέλους να πάψει αυτο κσι να δούμε αγώνες μεσα στο γήπεδο, δίκαιους και καθαρούς.

Unknown είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη Ρ. σε όλα...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα, παρά μόνο τις 2 σημερινές μου αναρτήσεις "Αν ΔΕΝ έχεις μπάρμπα στην Κορώνη" και "Να ποιοί δίνουν συνέχεια, ποιοί φτιάχνουν κλίμα"