Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Σωκράτης ανησυχών

Έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Super League, με την
οποία τονίζει τις ανησυχίες του για την επικείμενη υπογραφή της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Ο κύριος έχοντας εξασφαλίσει πλουσιοπάροχη συμφωνία με την ΕΡΤ (με τα λεφτά μας δηλαδή) και μένοντας οικειοθελώς έξω από την κεντρική διαχείρηση, ανησυχεί που κάποιες ομάδες θα εισπράξουν έστω τα μισά απ’ όσα η δική του. Τα επιχειρήματα δε της ανησυχίας του είναι μνημείο θράσους. Λέει λοιπόν για την σύμβαση (περίπου 150.000.000ευρώ για τρια χρόνια)

Α) Με τις ποινικές ρήτρες που αυτή περιλαμβάνει μπορεί να οδηγήσει τη Σούπερ Λίγκα σε οικονομικό μαρασμό και εξόντωση,

Β) Με το περιεχόμενό της καταστρατηγεί στην ουσία τις ίδιες τις αξίες πάνω στις οποίες βασίστηκε όλο το οικοδόμημα δημιουργίας της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή αυτές της αξιοκρατίας(!!!) και της δικαιοσύνης(!!!)

Γ) Με το αναφερόμενο σύστημα ορισμού των ποδοσφαιρικών αγώνων δύναται να δημιουργηθεί ένα επίπεδο απόλυτης αδιαφάνειας και αδικίας καταργώντας ταυτόχρονα τη θεμελιώδη αρχή της ισονομίας(!!!) που διέπει και το καταστατικό του συνεταιρισμού μας.
Ρε τον Σωκράτη!!!

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ο άνθρωπος αυτός ειναι η καταστροφή του ποδοσφαίρου αφου οτι κάνει το κάνει για να κερδίζει ο ίδιος και η ομάδα του και ποτέ μα ποτέ δεν κάνει κατι που θα οφελήσει εστω και ελάχιστα το σύνολο.
Γι αυτο και οι γάβροι εχουν απομονωθεί απο όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους.
Απορώ πώς οι υπόλοιποι υπεύθυνοι των άλλων ΠΑΕ δεν εχουν ανοίξει μέτωπο εναντίον του.

Δεν θα έπρεπε ;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Οι περισσότεροι είναι δούλοι και κότες

kinky devil είπε...

φοβάται γιατι σου λέει θα μπουν περισσότερα λεφτά στις λεγόμενες αδύναμες ΠΑΕ και δεν θα μπορεί να τις έχει του χεριού του πλέον

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@kinky devil, ακριβώς...