Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Τα "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" σήμερα Θόδωρε...

αντί για χθες...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ αλλά γιατί με ξέχασες;
Πλάκα κάνω αλλά παίρνω τις ευχές και για μένα μιας και γιόρταζα και εγώ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Χρόνια πολλά και σ' εσένα τότε!
Πάμε για το δώρο...

Ανώνυμος είπε...

Στην Τούμπα θα ψωνίσουνε σήμερα...

zoyzoy είπε...

Αμάν με τ'αθλητικά !!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Zoyzoy, θα φροντίσω να συμμορφωθώ ;-))

Unknown είπε...

Γιάννης Αγιάννης πόσα χρόνια έχεις να με κερδίζεις μέσα στην Τούμπα στο Πρωτάθλημα?
Είχα βάλει στοίχιμα ότι θα καίγατε την Τούμπα αλλά τελικά σας συγκράτησε ο Ζαγοράκης, δεν πειράζει Παόκια όσο πιστέυετε ότι για την κατάντια σας φταίει η Παράγκα του Κόκκαλη και το Αθηναικό κατεστημένο τότε μια ζωή ο Ολυμπιακός θα σας νικάει και θα κάνετε πολλά χρόνια να νικήσετε μέσα στην Τούμπα.

ΥΓ
Επειδή σε θεωρώ Έλληνα πολίτη φίλε Γιάννη Αγιάννη γιατί υπήρχε Βουλγαρική σημαία στην Θύρα 4?
Μήπως τελικά το Βούλγαροι το δίνετε οι ίδιοι οι οπαδοι Παοκτζήδες στους οπαδούς των ομάδων της ΑΘήνας?

Περιμένω σχόλια σε κόσμιο επίπεδο...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παιδί της πλατείας, από μένα μόνο κόσμια συμπεριφορά θα έχεις. Θα σου απαντήσω μόνο για τη Βουλγάρικη σημαία γιατί θα έχω ολοκληρωμένη τοποθέτηση σε ανάρτηση για το σημερινό παιγνίδι (πόλεμο). Όπως υπάρχουν μαλάκες που φωνάζουν "Βούλγαροι" υπάρχουν και μαλάκες που σηκώνουν Βουλγάρικη σημαία. Δυστυχώς τα γήπεδα στην Ελλάδα (ποδόσφαιρο μπάσκετ βόλεϊ) έχουν πάψει να είναι χώροι τέλεσης αθλητικών συναντήσεων. Ρωμαϊκές αρένες έχουν γίνει και το μόνο που λείπει είναι τα λιοντάρια. Για περισσότερα, σε λίγο

Μιχάλης Ρ. είπε...

«Άθλιε» είχες δίκιο, αποφύγαμε τα χειρότερα. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τα κενά πέντε βασικών παικτών, είμαστε καινούργια ομάδα και δεν έχουμε το απαραίτητο βάθος, που είναι θέμα χρόνου ν’ αποκτήσουμε. Και μόνο ο Ιβιτς να έπαιζε πιστεύω το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Συνεχίζουμε! Καληνύχτα φίλε και σ’ ευχαριστώ που με βοήθησες να μη σκάσω τις προηγούμενες μέρες.