Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Διαβαθμισμένη εσωτερική αλληλογραφία: «για αύριο»

Το αυριανό παιγνίδι είναι από πολλές απόψεις ένα από τα σημαντικότερα όλων των εποχών. Είναι ένα παιγνίδι στο οποίο διακυβεύονται πολλά και σημαντικά.
Πρώτα πρώτα πρέπει να κερδίσουμε, όχι για να πάει η διαφορά στο -6 αλλά για να διατηρηθεί η διαφορά με τους από πίσω, η οποία (πού ξέρεις) μπορεί να αυξηθεί αν η Λάρισα κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟ και οι Σέρρες από την ΑΕΚ.

Ύστερα είναι και το «ονόρε». Μετά από πολλά χρόνια η διαφορά μας με τον πρώτο δεν θα είναι 20 και 25 βαθμοί, και η δεύτερη ή τρίτη θέση θα δείξει ότι πράγματι κάτι αλλάζει εδώ πάνω.
Πρέπει να προστατευθεί με κάθε τρόπο το γήπεδο, δεν πρέπει να πέσει μέσα ούτε οδοντογλυφίδα. Αν πέσει κάτι μέσα και κάποιος τραυματιστεί ή (έστω) κάνει ότι τραυματίστηκε και διακοπεί το παιγνίδι ή σηκωθούν και φύγουν, την αθλητική δικαιοσύνη την ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας πω εγώ.
Ούτε καν στο ζέσταμα δεν πρέπει να δοθούν αφορμές.
Όλα τα κόρνερ πρέπει να εκτελεστούν κανονικά.
Καμιά απάντηση σε ενδεχόμενες προκλήσεις των παικτών, του Κάκου, και ιδίως εκείνου του γελοίου Θεοδωρίδη.
Ο στόχος πρέπει να είναι να τερματίσουμε την κανονική περίοδο δεύτεροι και στα play off ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
Οι «τρελαμένοι» να κάτσουν σπίτι.
ΜΗ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ που μαζέψαμε!

9 σχόλια:

Unknown είπε...

καλημέρα,νάσαι καλά.Προσπάθησε να εμπαιδώσεις σ'ολους οτι χρειάζεται ψυχραιμία!!!!

Μιχάλης Ρ. είπε...

Συναινώ στο αυτονόητο αδελφέ. Όλα αυτά τα στημένα κοπρόσκυλα που ξεσκίστηκαν στο διαγωνισμό γλειψίματος στον Κόκκαλη και στην παροχή προστασίας στον καημένο Ολυμπιακό από τους κάφρους της Βουλγαρογέννας Μακεδονίας, αύριο θα στηλιτεύσουν την έμπνευση του Ζαγοράκη να στείλει στη Σουρωτή τον πατέρα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με την φανέλα του γαύρου για…να δημιουργήσει επεισόδιο. Από την υποστήριξη γνωστών αριανών πολιτικών της ΝΔ, τον γραφικό νομάρχη Ζορριάδη, τον ατσαλάκωτο βλαχοδήμαρχο, τον τουρκοφάγο ξανθό, την κοντή Έλενα, τον εκπρόσωπο τύπου και τόσους άλλους, η τουρκοσπορίτικη ομάδα μου παίρνει δύναμη κι εγώ τουλάχιστον είμαι τόσο μαλάκας, που πιστεύω ότι δεν το κάνουν για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά από αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον. Μακάρι να κερδίσουμε αύριο, για να χαρούν κι αυτές οι άδολες ψυχούλες. Φίλε «Άθλιε», άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη. Καλή δύναμη, κι ότι κι αν γίνει εμείς εδώ θα είμαστε με την τρέλα μας και την ομπρέλα μας. Αμετανόητος καληνυχτίζω..

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη, καληνύχτα...
Ες αύριον...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Τελικά ποια είναι η κατρακύλα του Ελλ. ποδοσφαίρου;
Το ότι αδικείται ο ΠΑΟΚ, ο Άρης ή ο Λεβαδειακός;
Το ότι υπάρχει πλήρως ελεγχόμενη βία;
Το ότι για να γίνει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας χρειάζονται 10 ταγματα ΜΑΤ, 3 εισαγγελείς, 2 Αρεοπαγίτες(όλοι πληρωμένοι υπερωριακά από την τσέπη σου) και οι δηλώσεις των μισών εκλεγμένων τοπικών και εθνικών αρχόντων;
Το ότι ξέρουμε με τα μικρά τους ονόματα, που τρώνε και που πίνουν (που παν και το δίνουν), μέχρι και τον τελευταίο παραγοντίσκο των ιδιωτικών, κερδοσκοπικού χαρακτήρα, επιχειρήσεων ονόματι ΠΑΕ;
Το ότι έχουμε 15 αθλητικές εφημερίδες ενώ οι άμπαλοι Γερμανοί, Ιταλοί και Γάλλοι έχουν από 1(μία) ενώ οι νεόκοποι Αγγλοι καμία;
Το ότι οι ιδιωτικές αυτές επιχειρήσεις που λέγονται ΠΑΕ θεωρούν αυτονόητο να φτιάχνουν τις έδρες τους-γήπεδα σε δημόσιες εκτάσεις μες συμβάσεις χαριστικού-αποικιοκρατικού χαρακτήρα;
Ως γαύρος εύχομαι να σε νικήσω σήμερα αλλά και τι μ'αυτό;
Αύριο όλα τα παραπάνω θα συνεχίσουν να ισχύουν!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Απειρώτα γειά σου,
Πολύ ευχάριστο να διαβάζω "αντιφρονούντες". Τελικά το να υποστηρίζουμε μια ομάδα δεν συνεπάγεται αποδοχή όσων επισημαίνεις. Ξέρεις πόσες φορές αναρωτήθηκα πηγαίνοντας στο γήπεδο και κοιτάζοντας τριγύρω μου "τι δουλειά έχω εδώ; τι κοινό έχω μ' αυτούς με τις ρετσίνες που φωνάζουν (στο δρόμο) υβριστικά συνθήματα;" Κι όμως εξακολουθώ να πηγαίνω ανελλιπώς, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο, η δομή και οι συνθήκες παρακολούθησής του θ' αλλάξουν. Και δεν είμαι νέος...
Όπως λες και να νικήσεις και να νικήσω, αύριο τα ίδια χάλια θα ισχύουν
Καλημέρα Ηπειρωτάκι...

Μιχάλης Ρ. είπε...

@ «Απειρώτα» εάν η ομάδα σου κερδίσει με την βοήθεια του διαιτητή για σένα είναι φυσικό επακόλουθο και φταίνε αυτοί που αντιδρούν. Εγώ δεν έχω τη δική σου ευγένεια ψυχής, ούτε το πολιτικό, πολιτισμικό, μορφωτικό επίπεδο, του υπεράνω των μικροτήτων. Θα χαρώ να βάλουν βόμβα στο λεωφορείο που τους μεταφέρει στο γήπεδο κι ακόμα περισσότερο αν πέσει το αεροπλάνο όταν γυρίζουν πίσω με το «τσάρτερ» του «πρωταθλητή», ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Μετά από αγώνα του «γαύρου» και κλήρωση, ένα παιδάκι κέρδισε μια φανέλα παίκτη της ομάδας του αγωνίστηκε. Κι αυτό επέλεξε του διαιτητή.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

@Μιχαλης Ρ.

Φοβάμαι πως δεν κατάλαβες και πολλά από αυτά που γράφω αλλά δεν τρέχει κάστανο.
Αν τα γυαλιά σου είναι ασπρόμαυρα δεν διαφέρεις και πολύ από τα ερυθρόλευκα του κάθε Τσουκαλά.
Περαστικά!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Απειρώτα, όπως καταλαβαίνεις κι από το γεγονός οτι δεν έχω βάλει προέγγριση σχολίων, ο κάθε επισκέπτης αφήνει το δικό του σχόλιο και τη δική του υπογραφή...

Μιχάλης Ρ. είπε...

Ζητώ συγνώμη για τον εκνευρισμό μου «Άθλιε». Πιστεύω ότι όποιος ενδιαφέρεται για την εξυγίανση της κοινωνίας καταδικάζει και καυτηριάζει τις αιτίες που προκαλούν τη βία και τη κοινωνική εξαθλίωση και μετά τα αποτελέσματά της. Είναι φαρισαϊσμός να μας ενοχλεί η αντίδραση και να προσπερνάμε τα γεγονότα που την προκαλούν. Φορώ ασπρόμαυρα γυαλιά γιατί μου πάνε και η αδικία με ενοχλεί και δεν μπορώ να την χωνέψω από μικρός. Και πάλι συγνώμη για τις «χουλιγκάνικες» απόψεις μου που έγραψα συνειδητά και θυμωμένα.