Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Παρτε κι αυτό για να μη φωνάζετε...

Και μέσα στη γενική βαβούρα, έρχεται το Συμβούλιο της
Επικρατείας και ΑΚΥΡΩΝΕΙ τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί για το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Που πάει να πεί οτι κακώς επιβλήθηκαν!

Δηλαδή υποκλοπές δεν έγιναν, ή αν έγιναν οι τιμωρηθέντες με πρόστιμα ήταν αθώοι, αμέτοχοι, συκοφαντηθέντες (που τώρα μπορούν να εγείρουν απαιτήσεις για αποζημιώσεις), οπότε αυτοί που τους κατηγόρησαν ήταν ανίκανοι ή είχαν δόλο, ή άστα να παν στο διάολο μεσημεριάτικα...

Πού να βρείς άκρη, έχει άκρες το χάος;

8 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Το ΣΤΕ ακύρωσε το πρόστιμο γιατί είναι ποινή που επιβάλλεται για πλημμελήματα και για αγορανομικές διατάξεις που αφορούν την επιτροπή ανταγωνισμού. Το έγκλημα που συντελέσθει είναι κακούργημα βαρύ κι ασήκωτο και επειδή δεν ασκήθηκε σχετική δίωξη, θα γίνει τώρα αυτεπαγγέλτως. Έτσι μου τα εξήγησε δικηγόρος στον καφέ το πρωί, γιατί κι εγώ όταν το διάβασα αγανάκτησα και είπα, «έ όχι κι έτσι, ούτε τα προσχήματα οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ».
Διάβασε κι αυτό:
http://salonica-press.blogspot.com/2009/03/e-mail_28.html

alterego είπε...

Ειπα κι εγω οτι δεν μπορει να συμβαινει αυτο αλλα μετα τις εξηγησεις του Μιχαλη ναι μπορω να το πω "ΗΣΥΧΑΣΑ" καλο σ|κο

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Μακάρι νά είναι όπως μάς εξηγεί ο Μιχάλης παραπάνω,γιατί στη χώρα της συγκάληψης και της μεταφοράς σέ χρονοντούλαπα διαφόρων υποθέσεων στο παρελθόν,δεν μπορείς να έχεις καμμία εμπιστοσύνη πλέον..

Μιχάλης Ρ. είπε...

Ζητώ συγνώμη, τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το πρόστιμο διαγράφηκε για τυπικούς λόγους, επειδή η επιτροπή που το επέβαλε συνεδρίασε δημόσια, αυτό είναι παράνομο κι έτσι κατέληξαν εκεί που κατέληξαν. Όλα ήταν στημένα απ’ την αρχή, με επικοινωνιακούς κομπορρημονεισμούς και δηλώσεις για την τηλεόραση, οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Τώρα καλύφθηκα!!
Είπα κι εγώ,βρέθηκαν κάποιοι γραφικοί να χαλάσουν τη παράδοση;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη, όσον αφορά τις δραστηριότητες του "νομάρχη της καρδιάς μας" εδώ πάνω είναι γνωστές, μαζί μ' αυτήν για το πρόστιμο στον βενζινά (γωνία Όλγας και Καλλιδοπούλου) Το δράμα είναι οτι θα ξαναβγεί σε όποια θέση διαλέξει.
Το περί ΣτΕ, απλώς μετά την διευκρίνησή σου, αποδεικνύει οτι το σύστημα δουλεύει...

@φιλαράκια, ψευδαίσθηση τα περί δικαιοσύνης...

Μιχάλης Ρ. είπε...

Θα μου επιτρέψεις να ελπίζω στο συλλογικό ασυνείδητο των συμπατριωτών μας. Ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει το ένστικτο αυτοσυντηρήσεις όπως λειτούργήσε εδώ και 2.400 χρόνια και θα στείλει τον κάθε μαλάκα εκεί που του αξίζει, στο καφενείο του ΠΑΟΔ ή στη πλατεία Διοικητηρίου να διασκεδάζει τους περαστικούς. (εάν «βρεθεί» ο χαμένος λογιστής της υπόθεσης των πλαστών τιμολογίων που εξαφανίστηκε μετά τη φωτιά στο παντοφλάδικο, θα διασκεδάζει τους φυλακισμένους.)

zoyzoy είπε...

Είναι να τρελαίνεσαι μετά γιατί να μην κάνει ο κάθε πολίτης τη ρεμούλα του σ'αυτή την χώρα της συγκάλυψης και της διαφθοράς?
Μήπως τελικά είμαστε Μ@Λ@ΚΕΣ που δεν συμμετέχουμε σ'αυτές??