Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Πρετεντέρη φερέφωνο σ'έχουμε καταλάβει από καιρό...

Στο βραδυνό δελτίο του Μέγκα ο παγκοσμίου κύρους αναλυτής Πρετεντέρης μας τρόμαξε λέγοντας ότι "αν δεν δεχτούμε την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα FYROM (άλλη φάκα αυτή) θα πάνε στον ΟΗΕ, θα δηλώσουν οτι αφού η Ελλάδα δεν τηρεί την ενδιάμεση συμφωνία, ο ΟΗΕ πρέπει να τους αναγνωρίσει με το όνομα Μακεδονία. Και αν ο ΟΗΕ το κάνει, τότε "πάπαλα" (επιστημονικός όρος που χρησιμοποίησε ο "αναλυτής").
Παραγνωρίζει σκόπιμα ο παπαγάλος οτι όλος ο κόσμος να τους αναγνωρίσει σαν Μακεδονία, αν δεν το κάνουμε εμείς (με όλα τα συνεπακόλουθα) τότε οι Σκοπιανοί δεν έχουν μέλλον. Αρκεί να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, όπως έκανε ο Κύπριος όταν όλοι είχαν πέσει πάνω του να τον τρομάξουν. Αλλά δεν... ο άνθρωπος είχε πολλά κιλά.

3 σχόλια:

hazel_eyes είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω, τι σ' έχει πιάσει με τον Πρετεντέρη. Μια χαρά τα λέει, είναι πολύ εύστοχος και αν καμιά φορά πέσει έξω, ο πρώτος δημοσιογράφος θα' ναι ή ο τελευταίος?

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Έχεις δίκιο στο οτι έχω λυσσάξει με τον Πρετεντέρη...δεν τον πάω καθόλου, πιθανόν να έχω άδικο

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά κάνεις και δεν έχεις καθόλου άδικο. Είναι φερέφωνο. και -