Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008

Λίγα στενάχωρα λόγια για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ

Αναδημοσιεύω την ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο που είχα κάνει την Τρίτη, 1 Απριλίου 2008
γιατί ένας ανώνυμος φίλος πρόσθεσε ένα σχόλιο σ' εκείνη την ανάρτηση ΣΗΜΕΡΑ και το έστειλε 27 φορές!!! Το σχόλιο λέει απλώς "Αντίο αντίο εκεί στην Α2"
Ο φίλος περίμενε 22 μέρες για να με πικάρει, αν και είμαι έτοιμος από καιρό.
Πάντως θα περιμένω ξανά σχόλιό του κατά τις 7 το απόγευμα.
Έγραψα λοιπόν στις 1 Απριλίου

"Μπορώ να φανταστώ το μέγεθος της στενοχώριας όσων διαχειρίστηκαν τις τύχες του ενδοξότερου (βάσει τίτλων) τμήματος του συλλόγου μας.
Δεν μπορώ να φανταστώ το μέγεθος της ντροπής τους για την κατάντια μας, όπως δεν μπορώ να φανταστώ και τις ενοχές όσων με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους, εμπόδισαν τον μοναδικό άνθρωπο που μπορούσε και ήθελε να βοηθήσει να ξαναγίνει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μεγάλος, όπως ήταν και όπως του ταιριάζει.
Μπορώ όμως να φανταστώ το άγχος κάποιων άλλων, μήπως δουν κάποιο αεροπλανάκι να πετάει σε λίγες μέρες πάνω απ’ το «παλατάκι» και να σέρνει αεροπανό «αντίο αντίο εκεί στην Α2». Γιατί είναι νόμος, όπως παίξαμε εμείς με τον πόνο των άλλων, έτσι να παίξουν και οι άλλοι με τον δικό μας πόνο."
Αναρτήθηκε από ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ στις 11:12
Ετικέτες ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: