Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Δείγματα γραφής ελπιδοφόρων δημοσιογράφων...

Από το ένθετο της εφημερίδας "ΘΕΜΑ"
Νούμερο (στην κυριολεξία) 1
"Κατέστρεψα δύο φωλιές με τα αβγά τους, τις οποίες είχαν φτιάξει τα περιστέρια στο μπαλκόνι μου. Κάθε φορά που το κάνω ζωντανεύει το φιλμ "τα πουλιά" του Χίτσκοκ και ως άλλη Τίπι Χέντρεν παρακολουθώ και περιμένω πότε θα γεμίσουν τα σύρματα πουλιά έτοιμα για επίθεση."
Κατερίνα Κοντοσταυλάκη
Τώρα αυτής τι να της πείς; Οτι είναι ηλίθια; Προφανώς το έχει ψιλιαστεί αλλά το οτι είναι και καθυστερημένη δεν θα το 'χει καταλάβει. Αντί να φροντίσει να μην κάνουν φωλιά τα πουλιά, αυτή περιμένει ΚΑΙ να γεννήσουν ώστε να το γλεντήσει καλλίτερα. Και το κάνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ όπως λέει... και το δημοσιεύει κι όλας!
Νούμερο (στην κυριολεξία) 2
"Ψιλομέθυσα πίνοντας κοκτέιλ σαμπάνιας στο νέο, καλόγουστο champagne bar "Philipp" (απέναντι από την είσοδο της αρμένικης εκκλησίας, στην έξοδο από του Ψυρρή προς την πλατεία Κουμουνδούρου) -ίσως το πιό κομψό μέρος της Αθήνας σήμερα- με ένα soundtrack που κορφολογεί τις σημαντικότερες στιγμές του lounge των τελευταίων 50 ετών"
Νικος Φωτάκης

Αυτός βέβαια, είναι φανερό οτι με τέτοια διαφήμιση στο μαγαζί, πίνει τζάμπα και γι αυτό ίσως "ψιλομεθυσμένος" έγραψε και το έπόμενο σε άλλη σελίδα.
"Για τι μιλάει ο κόσμος γύρω μας; Για τον Θιβετιανό (;) ακτιβιστή στην Ολυμπία. Που χάλασε την ιερή τελετή - καλά έκανε η κρατική μας τηλεόραση και τον έκοψε από το ρεπορτάζ"

2 σχόλια:

AATON είπε...

Κάτι τέτοιους διαβάζουμε καλέ μου φίλε, και παίρνουμε κουράγιο να συνεχίζουμε κι εμείς να γράφουμε στα Blog μας "τα δικά μας τρελά". Άλλωστε, αν δεν υπήρχαν οι σαχλοί, πως θα κάναμε συγκρίσεις;

Πάντα λιτός, μεστός και καυστικός!
Την καλημέρα μου
Νικόλας

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Να 'σαι καλά κι εσύ, καλημέρα σ' εσένα και την πολιτισμένη χώρα που ζείς...