Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Λίγο από το Άγιο Φως και για την Ολυμπιακή


Από τις ειδήσεις του in.gr σήμερα.
Με έκτακτο δρομολόγιο της Ολυμπιακής θα φτάσει το Μ.Σάββατο το Αγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων στην Αθήνα, με δαπάνη του υπουργείου Εξωτερικών.
Η πτήση των Ολυμπιακών Αερογραμμών αναχώρησε από την Αθήνα για το Τελ-Αβίβ στις 06:00 το πρωί και θα επιστρέψει στις 19:05 της ίδιας ημέρας. Έχει διοργανωθεί τελετή υποδοχής, με παράταξη αγήματος και μπάντας, καθώς η Ελλάδα θα υποδεχθεί το Αγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους.

..........................................................................................................................................................................
Η Ολυμπιακή θα αναλάβει επίσης τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στις Μητροπόλεις της χώρας με 18 τακτικές πτήσεις, οι ώρες των οποίων έχουν τροποποιηθεί ώστε να φθάσει εγκαίρως στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και στις εκκλησίες όλης της Ελλάδας.


Αυτά γράφονται

Αυτά που δεν γράφονται, είναι

Ποιός είναι ο λογαριασμός για ένα αεροσκάφος που θα λείψει πάνω από 12 ώρες από το δίκτυο της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων έξτρα αμοιβών πληρώματος για παραβίαση του δωδεκαώρου, έξοδα ξενοδοχείου (δεν γίνεται να περιμένουν τόσες ώρες μέσα στο αεροπλάνο) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;


Ποιός θα εκτιμήσει την ζημία από τις τροποποιήσεις πτήσεων προκειμένου να μεταφερθεί το Φως σε όλη την Ελλάδα; (Δυσαρέσκειες επιβατών για την αναμονή, αποζημιώσεις και προσφορές από σνακ και αναψυκτικά μέχρι και γεύματα ενδεχομένως).

Αυτά δεν τα λένε στον κόσμο, μόνο οτι είναι ζημιογόνα και πρέπει να κλείσει...

Καλή Ανάσταση σε όλους και πιό πολύ στην Ολυμπιακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: