Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Άσε ρε Ρίμπο παλληκάρι μου... Πασχαλιάτικα


Τελικά για όλους έρχεται η στιγμή της απομυθοποίησης αργά ή γρήγορα. Για τον Ριβάλντο ήρθε σε τέσσερα χρόνια. Τον είδα να δείχνει τέσσερα με τα δάχτυλά του, εννοώντας προφανώς τα τέσερα γκόλ σε βάρος της ομάδας από την οποία όταν έφυγε έκλαιγε. Τον άκουσα να λέει οτι θα φύγει από την Ελλάδα γιατί το πρωτάθλημα δεν είναι αξιόπιστο!!! Και ολοκλήρωσε τις διαπιστώσεις του λέγοντας οτι "τα τρία χρόνια που ήταν στον Ολυμπιακό άκουγε κάτι περί εύνοιας και τέτοια, αλλά τώρα (που ήρθε στην ΑΕΚ) διαπίστωσε οτι όσα άκουγε ήταν αλήθεια και τα τρία πρωταθλήματα που πήρε με τον "θρύλο" ήταν αβαβά (σημαίνει μαϊμού)

Άσε μας ρε παλληκαράκι μου, τρία χρόνια ήσουν τυφλός και στην ΑΕΚ "είδωμεν το φως το αληθινόν"; Γιατί δεν ρωτάς να μάθεις για τις εποχές Μελισσανίδη - Καρρά ή Γιδόπουλου; Πότε θα τα μάθεις αυτά; Ή τα πιό πρόσφατα με τους δικηγόρους του Δημοσίου που έχασαν το δρόμο για τα δικαστήρια και η ομάδα σου αντί να πάει σούμπιτη στην Δ' κατηγορία βρέθηκε να διεκδικεί (και να παίρνει στην ουσία) πρωτάθλημα;

Γι αυτό σου λέω άσε καλύτερα, Ανάσταση το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα δεί...

Και που 'σαι; Μην κλαις έτσι εύκολα, μεγάλος άντρας είσαι...

Υ.Γ. Ούτε Ολυμπιακός είμαι, ούτε ΑΕΚ. ΠΑΟΚ είμαι...ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

8 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καταρχήν γι'αυτα που λές για τον Ριβάλντο και τα πρωταθλήματα που έπαιρνε στο λιμάνι θα συμφωνήσω μαζί σου..Έπρεπε να τα λέει απο τότε αυτά..
Πάμε τώρα στις εποχές των Μελισσανίδη-Καρρά..Σε αυτά λοιπόν τα 4 χρόνια που προέδρευσαν στην ΑΕΚ θυμάμαι ένα πέναλντι σε εναν αγώνα με την Λάρισα που πήρε ο Μανωλάς;Θα μου θυμίσεις φίλε μου που αλλού ευνοηθήκαμε;Στην Εδεσσα προτελευταια αγωνιστικη το '93 που έδωσε πέναλντι το κορακι στον εδεσσαικο που δεν υπηρχε για να μας ισοφαρισει και να παρει το πρωταθλημα ο βαζελος;Στα φώτα που έπεσαν και ενώ το σκορ ηταν 1-1;Δηλαδη τι συμφερον ειχε απο αυτο το σκορ η ΑΕΚ;Θα μου πεις;

Παμε τώρα γι'αυτο που λες οτι η ΑΕΚ ειναι η ομαδα του δημοσιου...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΟΚΤΖΗ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΡΩΤΗ ΞΕΡΕΙΣ;ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙΣ;ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΣ;ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ;
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ..ΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥ ΝΟΤΟΥ...3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ Δ'ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΙΝΟΥ,ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ,ΓΟΥΜΕΝΟΥ...
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΠΑΟΚΙΑ..
ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ..."ΟΥΤΕ ΓΑΥΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΕΚ..ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ"
Υ.Γ.:Για το φετινό κλεμμένο πρωτάθλημα των γαύρων δεν είδα να γράφεις τίποτα..Αυτό δεν σας ενοχλεί ρε καρντάσια;
Κάτι τέτοια βλέπω και λυπάμαι που σας σώσαμε προχτές στο basket..

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Καλώς ήρθες στ' αλήθεια Νίκο.
Πρέπει να σε σύγχισα πολύ αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μου, ο στόχος μου ήταν ο Ριβάλντο και ο κάθε Ριβάλντο που κάνει τον Κινέζο.
Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν μπήκε σε κανένα άρθρο 44 και τα κερατιάτικα του Μπατατούδη και του Γούμενου είναι υποχρεωμένος να τα πληρώνει σε μηνιαίες δόσεις. Για εσας λειτούργησε αλλιώς το σύστημα, αλλά το έχουμε πλέον αποδεχθεί. Αν πρόσεξες γράφω "έφτασε η ομάδα σου να διεκδικεί (και ουσιαστικά το πήρε) πρωτάθλημα" Τι άλλο ήθελες σαν αναγνώριση της αξίας της ΑΕΚ η οποία όμως έγινε ομάδα με λεφτά που κανονικά έπρεπε να πάνε αλλού. Πρόσφατη είναι η δήλωση Ντέμη "τον Ιανουάριο θα κάνουμε μεταγραφές. Ο ΦΠΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ" Μεγάλη μαγκιά!!!Πού στηρίζεται ο Νέμης (εκτός από Κανελόπουλους); Μάλλον σ' αυτούς που περιμένουν τον ΦΠΑ και κάνουν το κορόϊδο. Το "παλατάκι" είχαμε τα 3/5 του χώρου και το έκτισε η Γ.Γ.Α. Στήν ΑΕΚ μήπως ανήκει κανένα τετραγωνικό από τα 200τόσα στρέμματα που θα της παραχωρηθούν για το νέο της γήπεδο; Στο μπάσκετ αν δεν χρειαζόσασταν τη νίκη για να μπείτε στα πλαίυ οφ, θα κάνατε ότι κάνατε με τον Πανιώνιο στο ποδόσφαιρο πέρυσι. Και πού είσαι Νίκο, δεν σας περνάμε για μαλάκες γιατί ξέρουμε οτι μαλάκες βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα εκτός από την Αθήνα.
Και τώρα αν θέλεις το πιστεύεις, σου εύχομαι καλή Ανάσταση με υγεία και να μη χαλάμε τις καρδιές μας για κάτι ανάξιο όπως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Χρόνια ΠΟΛΛΑ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Καλώς σε βρήκα..
Επειδή τα ξέρω λόγω επαγγέλματος τα πράγματα θα μου επιτρέψεις να σου πώ οτι κάνεις λάθος σε κάποια πράγματα.
Καταρχήν το 44 εφαρμόσθηκε στον ΠΑΟΚ πρώτα με διαφορετικό κανονισμό απο την ΑΕΚ και με πολλά χρέη διαγραμμένα,μετά στον Πανιώνιο και τέλος στην ΑΕΚ όπου διαγράφηκαν μόνο οι προσαυξήσεις και ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2010.Στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια εκτός απο περιστασιακά χρέη που πλήρωσε ο γούμενος πλέον μόνο τον Ζαγορακη βλέπω να πληρώνει αλλά πολύ λιγότερα απο αυτά που δίνει ο Ντέμης κάθε μήνα.Ό Ντέμης μπορεί να μιλάει για μεταγραφές γιατί έχει φράγκα απο 25.500 διαρκείας..δεν του ηρθαν απο ψηλά τιποτα βενιζελοκονδύλια.Ο ΦΠΑ πληρώνεται κανονικά..πάρε την παε ΑΕΚ αν θες να σου στείλουν με mail αντίγραφο.
Πάμε στο παλατάκι..Απο πότε ο ΠΑΟΚ έχει περιουσία στην Πυλαία και δεν το ξέρω;Η Έκταση απ'οτι ξέρω χαρίστηκε..η ΓΓΑ απο που χρηματοδοτείται άραγε;
Για το γήπεδο της ΑΕΚ κάτσε να το δούμε πρώτα να γίνεται και τα λέμε..Προς το παρόν μόνο στα λόγια έχει παραχωρηθεί γήπεδο..
Για το μάτς με τον Πανιώνιο που λές έχω να σου θυμίσω πολλά παραδείγματα που ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει μάτς όπως προπερσι με την καλαμαριά,πρίν χρόνια με τον Εθνικό,τον Απόλλωνα και πολλούς πολλους άλλους και δεν θυμάμαι μια φορά που να παίξατε για την ιστορία η την φανέλα σας..ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ..
Όσο για το που βρίσκονται οι μαλάκες θα σου πώ οτι έχω καταγωγή απο Θεσσαλονίκη(ΝΤΕΠΩ-Β.ΟΛΓΑΣ)και έρχομαι πολύ συχνά πάνω.Στην θέση της μόνιμης γκρίνιας αν κάνατε(και κάναμε αν θες)όλοι κάτι ίσως να βλέπαμε άσπρη μέρα σε πολλά πράγματα εκει πάνω..Αλλά όταν δίνεις 55%με τόση άνεση στον Καραμανλή κάθε 4ετια ενω δεν έχει κάνει τίποτα για την πόλη σου ε τότε δεν σου φταίει μόνο το σύστημα.Όταν έρχονται επιχειρηματίες σαν τον Μυτιληναιο και τον Κοντομηνά και παίρνουνε ομάδες για να τις αναγεννήσουν και πέφτουν οι αυλικοί απο δίπλα και τους τα τρώνε ε δεν φταίει φίλε μου η Αθήνα..Στους περήφανους Μακεδόνες δεν αρέσει η κλάψα..Αρέσουν τα ντόμπρα λόγια και όσοι τους κοροιδεύουν τους στέλνουν σπίτι τους..Πλέον όμως υπάρχουν λίγοι περήφανοι Μακεδόνες απο την στιγμή που όπως λέτε σας δουλεύει το κράτος της Αθήνας αλλά πάτε και το ψηφίζετε..Δώστε στις επόμενες 40%στο ΚΚΕ,στον ΣΥΡΙΖΑ η σε άλλο αριστερό κόμμα να δείς για πότε σας υπολογίζουν όλοι..
Οταν μάχεστε για τον ΠΑΟΚ γαμάτε διεθνείς εκθέσεις,κλείνετε εθνικές οδούς και βλέπετε τι δύναμη έχετε..Στα υπόλοιπα όμως τι κάνετε;Αν μιλήσουν οι Πατρινοί,οι Γιαννιώτες η οι Αγρινιώτες για αδικία να πώ εντάξει..Αλλά να γκρινιάζει τώρα η βόρεια ελλάδα που άμα γουστάρει ρίχνει κυβέρνηση δεν μου κολλάει φίλε μου..
Τέλος να σου ευχηθώ και εγώ καλή ανάσταση και καλό πάσχα και εύχομαι να περάσεις υπέροχα με όσους αγαπάς.
Δεν χαλιέμαι..συζήτηση κάνουμε..Χρόνια πολλά.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Νίκο θα συμφωνήσω μαζί σου 101% από την παράγραφο για τους μαλάκες και κάτω. Η ντροπή της πρώην εργατούπολης του '36 κλπ είναι να βγάζει αυτούς που βγάζει και δεν εννοώ μόνο Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη.
Για τα άλλα μιας και με διαφώτισες για τα χρέη της ΑΕΚ, ας σου πω κι εγώ οτι το αρχικό οικόπεδο των 8 στρεμμάτων ήταν δωρεά του πρώην προέδρου αείμνηστου Δεδέογλου και πάνω εκεί πατήσαν οι διοικήσεις, ήρθε και το ευρωπαϊκό κύπελλο, γίναν και κανα δυό εκλογές κι έγινε ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ σαφώς όπως γίνονται τόσα και τόσα δίκαια και άδικα. Επίμένω οτι στο άρθρο 44 δεν μπήκε ποτέ ο ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο) στο μπάσκετ ναι.
Τώρα αν αρχίσουμε να λέμε εμείς σώσαμε την Καλαμαριά, εσείς βγάλατε στην Ευρώπη τον Πανιώνιο θα μπλέξουμε με μελανές σελίδες και δεν αξίζει. Όπως και να 'χει χαίρομαι για την "γνωριμία" και την κουβέντα, θα επισκέπτομαι τα μπλόγκς σου για ενημέρωση από κάτω και σου εύχομαι και πάλι.
Γειά χαρά καρντάσι...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Α! και που 'σαι Νίκο, βγάλε το τσιγάρο από το στόμα του παιδιού και παίξαμε για τη φανέλλα και την ιστορία στο 2-0 επί του Αρη όταν έπεσε στη Β' (κακίες)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Aν μη τι άλλο βόρειο και χωρίς χιούμορ δεν έχω γνωρίσει..χε χε..
Έχεις δίκιο τελικά για το 44..ρώτησα και έμαθα..μπέρδεψα την μπάλα με το basket..ΠΑΟΚ όμως λέγεται και αυτός.
Και εγώ χάρηκα που γνωριστήκαμε έστω και έτσι..Το blog σου είναι πολύ καλό..
Υ.Γ.:Για μένα είναι μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει τους Αρειανούς κύριο αντίπαλο σας..Μέχρι το 1988 δεν υπήρχαν στην Θεσσαλονίκη σαν οπαδοί.Έβγαιναν με μπλούζα και μάζευαν καρπαζιές λές και ήταν σε άλλη πόλη η έδρα τους..

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Έλα μωρέ μια χαζή τοπική αντιπαλότητα είναι, μέχρι να μπορέσουμε πάλι να γίνουμε ο φόβος και ο τρόμος που είμασταν το '70, και να ξέρεις οτι τα 'χω ζήσει αυτά γιατί (μεταξύ μας) ηλικιακά θα μπορούσες να είσαι γυιός μου...
Γειά χαρά

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Oκ πατέρα..:)-
Μακάρι να γίνετε ομαδάρα όπως την δεκαετία του ΄70 και τα μέσα του '80 και να ανέβουν και οι υπόλοιποι μπάς και δούμε ποτέ καμία μπάλα της προκοπής σε αυτή την χώρα..
Οσο όμως υπάρχουν τα εκατομμύρια του c.l θα λύνει και θα δένει ο Σωκράτης..
Καλή ανάσταση και πάλι.