Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Κατηγορούνται για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... όποιος θέλει ας τους αθωώσει...Μέρος 1ο


Τα εγκλήματα δεν καταγράφονται με χρονολογική σειρά


Αυτοί που δεν φρόντισαν να ενημερώσουν όλους τους εταίρους (οικονομικούς, εμπορικούς, στρατιωτικούς) ότι η αναγνώριση των Σκοπίων σαν «Μακεδονία» αποτελεί εχθρική προς την Ελλάδα ενέργεια, αλλά άφησαν τις αναγνωρίσεις αναπάντητες αλλά και ασχολίαστες.


Αυτοί που φρόντισαν να μην έχουν τα Δημόσια Νοσοκομεία
τον απαραίτητο αριθμό τομογράφων
τον απαραίτητο αριθμό μονάδων αιμοκάθαρσης
τον απαραίτητο αριθμό κλινών στις μονάδες εντατικής θεραπείας
τον απαραίτητο αριθμό ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού
με αποτέλεσμα
οι πολίτες ή/και τα Ταμεία να καταφεύγουν σε ιδιωτικές κλινικές που φρόντισαν να έχουν όσα δεν μπορεί (;) να έχει ένα ολόκληρο κράτος.


Αυτοί που άφησαν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι σε κάθε λογής ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες σε σημείο να μη γνωρίζει κανείς πόσοι ξένοι ζουν εδώ, από πού έρχονται και πώς επιβιώνουν.


Αυτοί που οργάνωσαν το σύστημα μεταφοράς χρημάτων από όλους στους λίγους, το σύστημα παράδοσης της κρατικής μέριμνας στους ιδιώτες. (π.χ. κάνε ένα παιδί και βρες κρατικό παιδικό σταθμό, ή κλείσε ραντεβού στο ΙΚΑ για παιδίατρο).


Αυτοί που οδήγησαν την ύπαιθρο σε ερήμωση, χωριά των 500 κατοίκων να ‘χουν μείνει με 5-6 γερόντια, έρμαια στην αυθαίρετη και ανεξέλεγκτη εγκατάσταση «αγνώστων» που σε λίγα χρόνια θα βγάζουν δικό τους κοινοτάρχη ή και δήμαρχο έτσι που οι τσάμηδες θα φτάσουν να πάρουν όσα ζητάνε χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι.


Αυτοί που πάντα παραλαμβάνουν καμένη γη μεταφορικά και κυριολεκτικά (κι όταν ακόμα την παραλαμβάνουν από τον εαυτό τους) και πάντα την παραδίδουν πιο καμένη.

Αυτοί που «ρίχνουν έξω» κρατικές εταιρίες προς όφελος των ιδιωτών ανταγωνιστών τους (πώς γίνεται οι ιδιώτες πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να είναι φτηνότεροι από τον ΟΤΕ όταν μάλιστα νοικιάζουν τις υποδομές του, ή πώς γίνεται είκοσι χρόνια να μη μπορούν να εξυγιάνουν την ΟΑ). Τόσοι υπουργοί πέρασαν και ο ένας παρέδιδε στον άλλο χειρότερη κατάσταση από αυτήν που παρέλαβε. Τόσοι άχρηστοι που αν δούλευαν στον ιδιωτικό τομέα, που τόσο λατρεύουν, θα είχαν φάει σουτ και κάποιοι μπορεί να ήταν φυλακή.


Αυτοί που καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία υποχρεώνοντάς τα να έχουν τα κεφάλαιά τους ΑΤΟΚΑ στην τράπεζα της Ελλάδας ώστε αυτή να δανείζει εύκολα και φτηνά στις εμπορικές τράπεζες κι αυτές με τη σειρά τους εξ ίσου εύκολα και φτηνά στο κεφάλαιο. Η ληστεία συνεχίστηκε από τις διορισμένες διοικήσεις που αγόραζαν αμφίβολους τίτλους από περίεργους μεσάζοντες που αισχροκερδούσαν σε βάρος των αποθεματικών των εργαζομένων και από τις συνεχείς «ευεργετικές ρυθμίσεις» προς τους μεγαλοοφειλέτες των Ταμείων. Πήγε κανείς φυλακή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: