Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Περί ΠΑΟΚ (μπάσκετ και ποδόσφαιρο) και άλλα θλιβερά.

Το ήπιαμε κι αυτό το ποτήρι. Η ρακή στο Ρέθυμνο ήταν πολύ δυνατή και η ομάδα που έχουμε δεν ήθελε και πολύ για να ζαλιστεί. Τα ψέματα τελειώνουν την Τετάρτη και πρέπει ή εμείς η Ρόδος και το Ρέθυμνο να χάσουμε και οι τρείς (απολύτως φυσιολογικό) και πέφτει το Ρέθυμνο, ή εμείς πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη (απολύτως αφύσικο). Δεν μπορεί να καταλογίσει κανείς, καμιά ευθύνη στους παίκτες. Αυτό μπορούν τα παιδιά και μερικοί μάλιστα όπως ο Τσιάκος και Χαριτόπουλος, υπερβάλουν, ο Βεργίνης είναι ντεφορμέ, ο Κουτλουάϊ από τραυματισμό. Κόρφας, Σταυρόπουλος και Κωνσταντινίδης δεν ήταν δυνατό να αλλάξουν πολλά ακόμα κι αν ήταν προπονηταράδες (που δεν είναι). Αυτή είναι η φυσική κατάληξη του διαρκούς εγκλήματος του Πανελούδη και της συνέργειας του Κατσαρή ο οποίος έβλεπε αλλά σφύριζε.
Σήμερα τελειώνει και το ποδοσφαιρικό μαρτύριο και τελούμε εν αναμονή της συνέντευξης Ζαγοράκη που θα είναι ένα πρώτο δείγμα για το τι μέλλει γεννέσθαι την επόμενη περίοδο.
Κάτι μου λέει ότι 1 ημίχρονο 2 τελικό θα σας κάνει καλό (μπράβο αισιοδοξία)

4 σχόλια:

Run Boy Run είπε...

Το μόνο που έχω να πω είναι κριμα και πάλι κρίμα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Ανήκω στους ανθρώπους που έμαθαν να βλέπουν μπάσκετ από τον ΠΑΟΚ του 1980. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν το πότε έφτασε η ώρα απλά να φύγουν (Πανελούδης)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σωστά αλλά στον ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε και κανένας να τους το πεί σοβαρά.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

κόντα έπεσες στο 1 ημιχρονο 2 τελικό μόνο που ήρθαν αναποδα...
Απο χθες νέυρα εχω.. ελπίζω να σωθούμε! Μακάρι ΑΕΚ και Ολυμπιακό να νικήσουν.. εμας ντρέπομαι που το λέω δεν μας βλέπω να κερδίζουμε!

ΥΓ στη Λάρισα ακόμη πεναλτι δίνουν

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Στάθη, να φύγει αυτή η κωλοσαιζόν και να μη ξανάρθει τέτοια. Στο πρώτο ημίχρονο που έπαιζαν χωρίς πίεση ήταν καλοί, ο δε Αθανασιάδης εξαιρετικός τουλάχιστον στις φάσεις των γκολ.
Εμείς να κερδίσουμε τον Άρη δεν γίνεται, εκτός αν μας λυπηθούν που είναι ακόμα πιό ντροπιαστικό.