Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Ναι ΡΕ! Έχουμε λεφτά και πληρώνουμε!!!


Από τον 3ο π.Χ. αιώνα που ο Ήρων σχεδίασε τον πρώτο ανεμόμυλο, η Ελλάδα δεν έκανε και πολλά βήματα εμπρός, κι αυτά με το φιλικό στην αρχή, αυστηρό στη συνέχεια σπρώξιμο της Ευρώπης. Έτσι, από το 2013 θα πληρώνουμε ετησίως γύρω στα 2,3 ΔΙΣ ευρώ για να αγοράζουμε δικαιώματα ρύπανσης από χώρες που έχουν φροντίσει να μειώσουν θεαματικά τις εκπομπές ρύπων. Επειδή εμείς όμως δεν κάναμε σχεδόν τίποτα, θα πληρώνουμε ποσά που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν αλλού και να γλυτώσουμε και τα πρόστιμα, και τη ζωή μας να κάνουμε καλύτερη. Αλλά λεφτά για την υγεία, την παιδεία, τους μισθούς και τις συντάξεις δεν υπάρχουν. Για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των υπευθύνων όμως...

2 σχόλια:

Riddler είπε...

Βρε, "ΑΘΛΙΟΙ", τι τη θέλουμε τη παιδεία και τις συντάξεις. Εμείς έχουμε τις χωματερές μας! Και το καλό είναι ότι στην Ελλάδα μας δεν θα εκλείψουν ποτέ. Έτσι έχοντας αυτό το πλεονέκτημα μπορούμε να τις αναθέσουμε στο υπουργείο τουρισμού και να τις αξιοποιήσει ως αξιοθέατα μιας άλλης εποχής, μιας άλλης πραγματικότητας, που τα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη δεν είχαν την τύχη να αντικρίσουν. Έτσι για άλλη μια φορά ως ο εξυπνότερος λαός της Ευρώπης θα καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε.
Γι' αυτό λέμε ναι στις χωματερές, και στους ρύπους, ναι στον τουρισμό και στην αξιοποίηση του νεοελληνικού πλούτου!

Παίδες, Γεια!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Φίλε riddler, πόσο λυπάμαι που έχεις απόλυτο δίκαιο...