Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Στη Θεσσαλονίκη κάνει ο καθ' ένας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

Αφιερώνω τις παρακάτω φωτογραφίες στον Δήμαρχο της πόλης και στις αρχές.


Μετά τις φωτογραφίες ακολουθούν αφελείς ερωτήσεις.








Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα 28/04/08 στις 13.00 στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας, και δείχνουν 2 αυτοκίνητα, 2 παϊτόνια και ένα τρενάκι να κινούνται ανάμεσα σε πεζούς, ποδήλατα, μικρά παιδιά. Σε μία ώρα πέρασαν πέντε παϊτόνια, εννιά αυτοκίνητα και τέσσερις φορές το τρενάκι. Ρωτάω. Αν κάποιο άλογο τρομάξει ή για κάποιον άλλο λόγο παρασύρει κανέναν πεζό, παιδάκι, ποδηλάτη ποιός θα φταίει; Το τρενάκι και τα παϊτόνια έχουν ασφάλεια αστικής ευθύνης; Έχουν κάποια άδεια; Σε ενδεχόμενο ατύχημα από τα παραπάνω ή από τα αυτοκίνητα και τις μηχανές που κόβουν βόλτες με τη μουσική στο διαπασών, θα είστε για κρέμασμα ή όχι; Ακόμα και για τους μικροπωλητές έχετε εκδώσει άδειες και καθορίσατε σημεία στα οποία στήνει ο καθ' ένας τον πάγκο του και εμπορεύεται από κουλούρια μεχρι μικροκοσμήματα, ή αυτά ισχύουν μόνο για την Τσιμισκή; Ένα περιπολικό δεν περισσεύει για να προστατέψει τον κόσμο που κάνει την βόλτα του; ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΟΧΙ; Είστε όχι μόνο άχρηστοι αλλά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

2 σχόλια:

Βασμουλάκης Νίκος είπε...

Οι νεοέλληνες υπακούουν μόνο σε έναν νόμο: ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ. Μην απορείς λοιπόν με ότι παράλογο βλέπεις ΠΑΝΤΟΥ ανά την Ελλάδα.
Ομοιοπαθείς!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Νικο, επειδή ακριβώς υπακούουν στο νόμο που λές - και δεν το αμφισβητώ καθόλου - σε όλους τους τομείς, γι αυτό το μαγαζί πάει κατά διαόλου. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε μια ανάρτησή μου στις 28/3 με τίτλο "1978-2008 τίποτα δεν έχει αλλάξει δυστυχώς".
Ευχαριστώ για την επίσκεψη και χρόνια πολλά.