Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για να δούμε τι είδαμε...


Είδαμε μια ομάδα καλή, στρωμένη, που δικαιολογεί απολύτως τη βαθμολογική της θέση, που έχει καλούς παίκτες (και τον πολύ καλό Ριβάλντο), να κυνηγάει μεσα στον αγωνιστικό χώρο την εξάντληση των πιθανοτήτων της για τον τίτλο.

Από την άλλη μια ομάδα που δεν έπαιξε καλύτερα, ούτε χειρότερα απ' ότι στα περισσότερα παιγνίδια φέτος, με παίκτες που μπορεί να ήθελαν αλλά σίγουρα δεν μπορούσαν και βέβαια δεν είχαν και καθόλου τύχη.

Και έναν κόσμο που ενώ έκανε υπομονή όλη τη χρονιά, σήμερα τα τίναξε όλα στον αέρα.

Τι κοπρόσκυλα, τι βγάλτε τις φανέλλες, τι αποδοκιμασίες, τι βρισιές προς τη μάνα του Σάντος, σπασμένα τζάμια, αυτοκίνητα, δακρυγόνα...χαμός, λες και πηγαίναμε για πρωτάθλημα και στο τέλος χάσαμε και το ΟΥΕΦΑ (όχι πως αν ήταν έτσι δικαιολογούντο όλα όσα έγιναν)

Όλοι αυτοί ξέχασαν οτι το καλοκαίρι λέγαμε οτι θα παλαίψουμε με τις "γριές" ποιός θα γλυτώσει τον υποβιβασμό και οτι η ΠΑΕ ήταν ένα βήμα από την ολοκληρωτική καταστροφή. Όλη την εκπληκτική στήριξη που πρόσφεραν όλη τη χρονιά σήμερα την διαολόστειλαν κι αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Άντε και του χρόνου...


Η φωτογραφία βέβαια ειρωνεύεται..

6 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

Φίλε Γιάννη καλησπέρα, ως οπαδός της ΑΕΚ δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σου. Για το θέαμα της στρογγυλής θεάς υφίσταται το άθλημα, κι όχι για τις αθλιότητες των λιγοστών "οπαδών" εκατέρωθεν. Ας ελπίσουμε ότι το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να είναι χώρος άθλησης και θεάματος κι όχι χώρος για να βγάζουν την οργή και τα απωθημένα τους οι Έλληνες. Καλό σου βράδυ.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

φίλε Γιάννη δίκιο έχεις αλλά παρόλλα αυτα ηταν η χειρότερη χρονια αγωνιστικά.

Εγω το βλέπω ότι αφου το παιχνίδι έγινε κανονικά πάλι καλα να λέμε!

Μπραβο στον Θοδωρη για ότι προσφερε διοικητικα και οικονομικα αλλα καιρος να ξανακανουμε ομαδα.

Για τον Σάντος ήθελα να τον υπερασπιστώ αλλά πια δεν νομίζω ότι μπορω...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ λύσσιπε ξέρεις είμαι λίγο μεγάλος και πεθύμησα να ξαναδώ ανακατεμένους οπαδούς στο γήπεδο

@@ stathi έχω απαντήσει στο blog σου, είμαι πολυ στενοχωρημένος,δεν αντέχω τέτοια πράγματα...
είχα καιρό να πάρω δόση δακρυγόνου

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

λύσιππε συγνώμη για τα 2 σ ενώ θέλει 2 π

DonMits είπε...

"Για να δω τι λέτε κι εσείς..."

Να πω και εγώ τη γνώμη μου γιατί στο μπλογκ μου το μόνο που έγραψα είναι "Ζαγοράκη διωξ' τους όλους".

Κανένας μας δεν περίμενε φέτος σπουδαία πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Τα διάφορα σαλιαρίσματα που ακούγονταν και λέγονταν για play-off ήταν για λαϊκή κατανάλωση και μόνο.

Αλλά:

Το να χάνουμε το ένα ματς μετά το άλλο με κατεβασμένα τα χέρια, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ δύσκολα το ανέχομαι. Αν η ομάδα έπαιζε, προσπαθούσε, πάλευε αλλά στο τέλος έχανε (όπως π.χ. με γαύρο στο Καραϊσκάκη - θυμάστε τι λέγαμε;), δεν νομίζω ότι θα έκραζε κανένας. Η ομάδα λοιπόν ήταν a priori χαμηλών δυνατοτήτων αλλά δεν έβγαλε στο γήπεδο ούτε καν αυτές τις χαμηλές δυνατότητες. Έπαιξε πολύ κάτω των χαμηλών δυνατοτήτων της.

Η γιούχα του κόσμου προς την ομάδα που είδαμε φέτος είναι λοιπόν σε αυτό το πνεύμα απολύτως δικαιολογημένη.

Τα σπασίματα και οι αλητείες φυσικά όχι. Ούτε όμως και η αλητεία της αστυνομίας να ρίξει με την πρώτη δακρυγόνα. Ρε γμτ αυτά τα καημένα τα 10χρονα και 12χρονα που ήταν χτες στο γήπεδο δεν τα σκέφτηκε κανένας;;;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

donmits, θέλω μόνο να πω για το θέμα της αστυνομίας. Στην αρχή έριξαν μόνο αυτές τις τρακατρούκες κρότου και λάμψης, αλλά την ώρα που βγαίναμε από την 3 έκαναν ντου οι χουλιγκάνοι απ' έξω, έπεσαν πέτρες, έγινε ένας ψιλοπανικός και θα μπορούσαμε να έχουμε χειρότερα. Γονείς φώναζαν στην αστυνομία "διαλύστε τους να φύγουμε" Άσ' τα δεν φταίει πάντα η αστυνομία