Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Εάν ηρεμήσατε μετά τα χθεσινά στην Τούμπα


Άμα κατακάθησαν οι ρετσίνες οι μπύρες και… τα άλλα από χθές, πηγαίνετε ρε λεβέντες στο Ζαγόρ να ξαναρχίσετε τα ίδια «εμείς μαζί σου» «προχώρα εσύ κι εμείς εδώ είμαστε» (το είδαμε) «σου έχουμε εμπιστοσύνη» (αλλά διώξε τον προπονητή, διώξε αυτούς κι αυτούς τους παίκτες).
Θα σας κάνω 2-3 εύκολες ερωτήσεις.
Με το κλίμα που εσείς διαμορφώνετε στην Τούμπα (στα δύσκολα) υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος αξιόλογος παίκτης (ακόμα κι αν είχαμε τα λεφτά); Εδώ ο Μασμανίδης και άλλαξε γνώμη μετά τα «δικαστήρια» στο ΠΑΟΚ – Αστέρας.
Πως είναι δυνατό να βρίζεις παίκτες περιουσιακά στοιχεία της ομάδας σου; Ο Φερνάντεζ (που συμφωνώ ότι δεν είναι αυτό που περιμέναμε να γίνει) δεν είναι λογικό να ζητήσει να φύγει; Δεν θα φέρει λιγότερα απ’ όσα ελπίζαμε; Ο Χριστοδουλόπουλος; Αλλά και οι άλλοι που δεν δέχθηκαν προσωπικές επιθέσεις, νομίζετε ότι ευχαριστιούνται να βρίσκονται σε τέτοιο περιβάλλον; Οι πιτσιρικάδες πού θα βρούν το απαραίτητο θράσος όταν ξέρουν ότι κινδυνεύουν να βρεθούν στο στόχαστρο που βρίσκονται οι μεγάλοι; Αν εμείς κάναμε αυτά που κάναμε επειδή χάσαμε όπως χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, οι γαύροι τι έπρεπε να κάνουν στην αντίστοιχη τεσσάρα; Οι βάζελοι για τα χάλια που έχουν;
Είπα 2-3 ερωτήσεις, αλλά ξέφυγα…υπάρχουν κι άλλες πολλές.
Μην καταστρέφετε την επόμενη σεζόν πριν καν αρχίσει.

6 σχόλια:

tzonakos είπε...

Λογικό σε βρίσκω.
Και οι καλές ομάδες δεν γίνονται με διωξίματα και βρισίματα και σπασίματα.
Ομολογώ οτι αν και περίμενα νίκη της ΑΕΚ, δεν περίμενα και 0-4 αλλα αυτο δεν εχει σημασία. Αν μια ομάδα σέρνεται, θα χάσει, το πόσα θα φάει ειναι άλλο θέμα, καμμια φορά και τύχης.
Οι γάβροι θα πρεπε να εχουν αυτοκτονήσει μετά το 7-0 απο τα δεύτερα της Γιουβέντους και οι βάζελοι να αλλάξουν το σήμα σε ...τετραφύλλι !

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Άντε πες τα αυτά tzonako σ' αυτούς που πάνε στο γήπεδο σουρωμένοι (τους βλέπεις) χαπακωμένοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

palalos είπε...

ειναι η τελευταια μου ευκαιρια...ή κανουμε ομαδα, ή παω τρελογιατρο.....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

όντως, αν δεν υπάρξει θεαματική βελτίωση του χρόνου, τότε νομίζω οτι θα αργήσουμε πολύ να γίνουμε ΠΑΟΚ

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

άρρωστοι είμαστε πάντως....
Αυτό είναι σίγουρο!
Πάντα ήμασταν!
Και πάντα θα είμαστε!
Ας ηρεμήσουμε και ας στηρίξουμε την ομάδα....
Ας ελπίσουμε ότι τα χειρότερα είναι πίσω μας...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

stathi, η αρρώστια η δικιά μας είναι μεν κολλητική και ανίατη αλλά δεν είναι επικίνδυνη σαν μερικών μερικών.
Βεβαίως ηρεμία και στήριξη και χειρότερα δεν μπορεί να γίνουν τα πράγματα, οπότε πάμε για του χρόνου