Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Είμαστε μία χώρα απατεώνων...με αποδείξεις!

Βγαίνει ο κ.Αλαφούζος (ΣΚΑΪ, Καθημερινή και άλλα πολλά) χθες στο δελτίο του ΣΚΑΪ και δηλώνει (on camera που λένε) οτι ο κ.Κυριακού (ΑΝΤ1 και άλλα πολλά) έχει καταδικαστεί για πολεοδομικές παραβάσεις, (καταπατήσεις αιγιαλού κ. α.) σε φυλάκιση μη μετατρέψιμη και φυσικά είναι ελεύθερος και εκπροσωπεί και την χώρα όντας πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακης Επιτροπής (ΕΟΕ). Και για του λόγου το αληθές προβάλονται και από αέρος πλάνα της βίλας του που φαίνεται οτι έχει τσιμεντώσει τη θάλασσα, έχει κάνει και προβλήτα -κυματοθραύστη να μη του πιτσιλάν τα κύματα τα τζάμια. Επίσης οτι ο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ Σουφλιάς έχτισε αυθαίρετη βίλα (το ξέραμε αυτό) να και πλάνα από τη βίλα, και λέει συμπερασματικά (ο Αλαφούζος) οτι ζούμε σε μια χώρα απατεώνων. Πολύ θα χαρώ να βγεί ο Κυριακού τώρα και να αναφερθεί στις παρανομίες του Αλαφούζου, για τις οποίες δεν θα έχει πληρώσει ούτε αυτός. Και αφού λέει ο καθένας τα δικά του, ας πω κι εγώ ένα δικό μου. Έχει ο γυιός μου ένα παλιό λογαριασμό στην ΑΛΦΑ τράπεζα που τον είχε ανοίξει κάποτε ένας εργοδότης του για να βάζει τον μισθό του. Ο εργοδότης και το σύστημα άλλαξαν και ο λογαριασμός είναι ανενεργός. Προχθές μπήκαν στον λογαριασμό 7,96 ευρώ από ένα προμέρισμα μετοχών. Σε τρεις μέρες έρχεται χαρτί από την ΑΛΦΑ "έξοδα διαχείρησης λογαριασμού <7,96>" !!!
Τι έξοδα είναι αυτά ρε απατεώνες; Τον πάτε βόλτα, τον ταΐζετε, τον ποτίζετε, πιάνει χώρο και σας εμποδίζει, κάνει φασαρία, τι στο διάολο έξοδα κάνετε για έναν λογαριασμό;;; Άντε να βρείς το δίκιο σου με τις τράπεζες που γράφουν τις δικαστικές αποφάσεις εκεί που γράφουν κι εμένα. Αλλά, ένα κράτος που δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό και τους νόμους του, περιμένει από τους πολίτες να το σεβαστούν; Άντε... μεσημεριάτικα!

7 σχόλια:

palalos είπε...

που να βρεις το δικιο σου...γαματα...αυτη η χωρα δεν αντεχεται πια....μα την παναγια...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

παλαλός,ναι αλλά δεν μπορεί όλοι οι ληστές να ζούνε από εμάς...Νισάφι πιά όταν δεν σου αφήνουν ούτε 7,96 ευρώ...

ανεστης είπε...

Να σε ενημερώσω οτι αυτές οι χρεώσεις έχουν κριθεί παράνομες. Οπότε το ποσόν (έστω αυτά τα λίγα) είναι διεκδικήσιμα. Πρέπει να διαμαρτυρηθείς σε ένα υποκατάστημα.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ανέστη ευχαριστώ, κι επι τη ευκαιρία, σήμερα σ' ανακάλυψα και σε πρόσθεσα στα links μου.
Γειά χαρά

tzonakos είπε...

Aν δεν έρθει κάποτε μιά Κυβέρνηση που θα βάλει τέλος σε όλες αυτές τις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ των Αλαφούζων και Κυριακού κλπ κλπ και ιδίως στην αυθαιρεσία των Τραπεζών, θα μείνουμε μπανανία μεχρι να πεθάνουμε.
Είχαμε την ευκαιρία πριν πολλά χρόνια με την οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα αλλα ο Μητσοτάκης δεν ήθελε ! Ισως έπιανε κι αυτον η τσιμπίδα του νόμου και θα έπρεπε !
Οι εξαιρέσεις κυβερνάνε τους πολλούς !
Κρίμα...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

tzonako, μια κυβέρνηση δεν έρχεται μόνη της, εμείς πρέπει να τη φέρουμε αλλά δεν ξέρω πως γίνεται και όλη αυτή η λαϊκή δυσαρέσκεια, κάπου στο δρόμο χάνεται.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

tzonako, μπήκες κι εσύ στις συμπάθειές μου