Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Κατηγορούνται για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... όποιος θέλει ας τους αθωώσει... Μέρος 3ο

Αυτοί που βάφτισαν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε «Μακεδονία» και της Καβάλας σε «Μέγας Αλέξανδρος» για προφανείς λόγους και δεν μερίμνησαν για την κατοχύρωση των ονομασιών στους διεθνείς οργανισμούς αεροναυτιλίας με τα γνωστά αποτελέσματα, κάνοντας εξωτερική πολιτική μόνο για τους ινδιάνους του εσωτερικού.
Αυτοί που αναγκάζουν τους κατοίκους των ακριτικών νησιών να καταφεύγουν για θέματα υγείας στην Τουρκία, όντας αποκλεισμένοι για χίλιους δυό λόγους από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Αυτοί που ποτέ δεν είδαν τον εαυτό τους σαν υπηρέτη της χώρας και του λαού, αλλά σαν αφεντικό και συχνά σαν δυνάστη, οδηγώντας και την χώρα και τους θεσμούς σε πλήρη απαξίωση, και τον λαό να νοιάζεται μόνο πώς «θα τη βγάλει» και πώς θα κλέψει από τους κλέφτες.
Αυτοί που κατάργησαν την περίφημη όσο και ευεργετική «ειδικότητα κτηθείσα εν τω στρατεύματι», αντίδωρο στα δυό χρόνια (τότε) θητείας, που έδινε την ευκαιρία σε παιδιά να αποκτήσουν ένα επαγγελματικό δίπλωμα που δεν είχαν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν πληρώνοντας. (το πιο απλό παράδειγμα, οδηγός. Τη μια οδηγούσες φορτηγό φορτωμένο πυρομαχικά και την ίδια στιγμή για να οδηγήσεις το φορτηγάκι του μπαμπά σου έπρεπε υποχρεωτικά να πας σε σχολή οδηγών για 5-6 υποχρεωτικά μαθήματα, μετά να πληρώσεις παράβολα στο Δημόσιο, να σε κόψουν για να ξαναπληρώσεις…)
Αυτοί που ανέχτηκαν να παρακολουθούνται τα τηλέφωνά τους από ξένα κέντρα και ξένα συμφέροντα, και στο τέλος είπαν πως δεν έγινε τίποτα. Ποιοι τους παρακολουθούσαν, γιατί και τι έμαθαν; Τίποτα.

Αυτοί που εξευτελίζουν τη δικαιοσύνη με το να κλείνουν μέσα την Τσέκου την στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά τις καταδικαστικές εις βάρος τους αποφάσεις, γνωστοί νονοί του ποδοσφαίρου, της διακίνησης πετρελαίου, των παιγνιδιών του χρηματιστηρίου, των κατασκευών (ελαττωματικών) και άλλων ων ουκ έστι αριθμός.

Αυτοί που κόπτονται για το όνομά τους και δεν σηκώνουν κουβέντα, αλλά για το όνομα μιας ιστορικής περιοχής της χώρας είναι έτοιμοι και πρόθυμοι για κάθε διαπραγμάτευση.

Θα σκάσω, είναι μακρύς ο κατάλογος, τον αφήνω ανοιχτό για όποιον θέλει να συμπληρώσει, αλλά για όσες κατηγορίες έχω διατυπώσει είμαι απόλυτος. ΕΝΟΧΟΙ.

2 σχόλια:

palalos είπε...

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Να δούμε πόσο θ' αντέξει το στομάχι...