Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Επειδή τώρα τελευταία όλο με φρούτα ασχολούμαι...

Ας μιλήσω και για ένα φρούτο του μανάβικου που ψωνίζω από την εποχή του "εσωτερικού".
Νομίζω οτι καταλαβαινόμαστε. Το φρούτο λοιπόν το σημερινό λέγεται Μαργαρίτης, μέλος της Π.Γ. του Συ.Ριζ.Α. Αυτός λοιπόν ο οποίος εμφανίζεται συχνά πυκνά σε διάφορα πάνελ, κυρίως έχοντα σχέση με το "Μακεδονικό" ή "σκοπιανό" θαρρείς και είναι βαλτός να κατεβάσει τα ποσοστά που εμφανίζει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις. "Το όνομα δεν είναι το σημαντικό" αποφαίνεται, "σημαντική είναι η ανεργία, το ασφαλιστικό, το χαμηλό ποσοστό χρήσης του ιντερνέτ(!!!)" θαρρείς και βάζουμε από τη μια το εθνικό αυτό θέμα και από την άλλη όλα τα προβλήματα του τόπου λες και είναι θέματα αντίπαλα. Κι αν πεί κανείς οτι το όνομα είναι το όχημα της αλυτρωτικής προπαγάνδας των σκοπιανών, "δεν δέχεται και μαθήματα ιστορίας και πατριωτισμού". Το να απαντάς στις προκλήσεις είναι κατά τον Μαργαρίτη εθνικισμός, οι προκλήσεις όμως "δεν είναι τίποτα το σοβαρό..."
Για τράβα ρε Μαργαρίτη στο www.bulgarmak.org/makedonia.htm και δώσε μια απάντηση προοδευτική και ανοιχτόμυαλη, έτσι για να τους βάλεις στη θέση τους όπως (νομίζεις ότι)βάζεις κι εμάς...

2 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ασε φίλε γιατί κάτι τέτοιες μλκς λέγαν και παλιά και πήγε ο Αλαβάνος εκεί και ψιλοκατάλαβε με ποιους έχει να κάνει.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

σου έστειλα πρόσκληση στο emai σου