Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Ας πούμε κάτι για τα χθεσινά στο γήπεδο...


Χάσαμε από τον Αστέρα Τρίπολης μ' ένα γκολ στο 94', μετά από εμφάνιση που κυμάνθηκε από κακή έως μέτρια, αφού ο Αμπάρης έκανε πολλές και καλές επεμβάσεις (οι δύο εξαιρετικές) και αφού ο (κωμικά ακατάλληλος) διαιτητής δεν μας έδωσε ένα καταφανέσατο (για μένα) πέναλτυ. Το αποτέλεσμα είχε, για την κρίση μου, μερικές τραγικές συνέπειες. Πρώτα στήθηκαν τα γνωστά λαϊκά δικαστήρια που καταφερόταν εναντίον πάντων, να φύγει ο Σάντος, ο ένας, ο άλλος, πουλημένοι, τομαρια, άχρηστοι και άλλα τέτοια υστερικά. Κανείς (από αυτούς τους 200-300) δεν έλαβε υπ' όψη οτι η αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη από τη δική μας στους μέχρι τώρα αγώνες, οτι η δική μας ομάδα έχει ένα προποητή που δεν διάλεξε αυτός τους παίκτες, δε έκανε αυτός την προετοιμασία, δέχθηκε να αναλάβει μια ομάδα που το πιθανότερο ήταν να κινδυνεύσει παρά να διακριθεί, εκπονώντας με τον Ζαγοράκη ένα τριετές σχέδιο ανάπτυξης και εξυγίανσης, και διαχειρίζεται την ομάδα με τα υλικά που διαθέτει. Το πιό άσχημο όμως ήταν αυτό που έγινε σε βάρος 15-20 φίλων του Αστέρα (ίσως διοικητικών παραγόντων) που από τον δεύτερο όροφο που ήταν πανηγύρισαν το γκολ της ομάδας τους. Αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα αντιμετωπίστηκε από τους οπαδούς του πρώτου ορόφου (θύρα 1 ακριβά εισητήρια) με αισχρές βρισιές προς τις γυναίκες, που συνοδευόταν από αντίστοιχες χειρονομίες και κοσμητικά επίθετα προς ανδρες και γυναίκες γενικώς. Εκείνη την ώρα ήθελα να πάω σ' αυτούς τους ανθρώπους και να τους πω πως δεν έχω καμιά σχέση με τη μερίδα εκείνη των οπαδών και πόσο ντρέπομαι για τη συμπεριφορά τους, και να ζητήσω συγνώμη. Όπως ζήτησα συγνώμη με e-mail από την Αϊντχόφεν και τους οπαδούς της που οι "δικοί μας" τους έφτυναν επειδή χειροκροτούσαν τα γκολ της ομάδας τους. Στα πανηγύρια μας μέσα στο Άνφιλντ αντέδρασε κανένας Άγγλος ρε παλληκάρια ή δεν θυμάστε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σωστός-αν σκεφτόντουσαν όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες (και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων βέβαια) σαν εσένα θα ήταν πολύ καλύτερο το ποδόσφαιρο μας, τουλάχιστον στις κερκίδες του.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Προχθές έβλεπα τον Αστέρα και έλεγα κοίτα που φτάσαμε να ζηλεύουμε πως παίζει ο Οφρυδόπουλος....
Σωστά τα λες για τις αποδοκιμασίες στον Αστέρα, αν και στην 5-6 αρκετοι τους χειροκροτησαν ίσως για να πικάρουν περισσότερο τους δικούς μας.
Πάντως τα λαϊκα δικαστηρια μπορεί να μην είναι σωστά αλλά απο την άλλη με 20000 κόσμο και μετά από έναν β γύρο που σε δέκα ματς σκοράραμε σε τρία (Άρη, ΟΣΦΠ και Καλαμαριά) δεν είναι παράλογα....

ΥΓ τελικά είχε δίκιο για τις σαρδέλες. Αλλά και απο αυτόν δεν είδαμε να κοουτσάρει σαν αστακός..

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

_st_ κι εγώ τον χειροκρότησα τον Αστέρα γιατί το άξιζε και χειροκρότησα και τον Κανακούδη που για εμάς δεν έκανε, και σε τελική ανάλυση πιστεύω οτι πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους γιατί αν χαθεί και η επόμενη χρονιά, δύσκολα θα ξανασηκώσουμε κεφάλι.