Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Βλακώδης συμπεριφορά δημοσιογράφου της ΕΡΤ 3



Οι φωτογραφίες δείχνουν αυτοκίνητο παρκαρισμένο ΕΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο που ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ και που έχει τοποθετήσει στο παρμπρίζ την πινακίδα της ΕΡΤ 3 η οποία, αν δεν μπορείτε να την διαβάσετε, λέει:

"ΕΡΤ 3 Διοικούσα Επιτροπή

Οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν σύμφωνα με τον νόμο 1730/87 να παρέχουν στον κάτοχο του παρόντος κάθε νόμιμη διευκόλυνση για την εκτέλεση της υπηρεσίας του"

Μερικά σχόλια, αν και ίσως δεν χρειάζονται.

Η ταμπελίτσα παίζει το ρόλο του πηλικίου που άφηναν οι στρατιωτικοί στ' αυτοκίνητά τους την περίοδο της χούντας για να φοβηθεί η τροχαία να τους γράψει.

Ο βλαξ δημοσιογράφος ενδεχομένως να βγει κάποια στιγή στην τηλεόραση και να μιλάει για πολίτες που δεν σέβονται τον διπλανό τους και άλλα τέτοια δημαγωγικά.

Ποιά υπηρεσία εκτελούσε ο συγκεκριμένος και χρειαζόταν διευκόλυνση των κρατικών υπηρεσιών, σε βάρος των άλλων πολιτών;

Αυτούς τους είπαν οτι ο Τύπος είναι η τέταρτη εξουσία κι αυτοί (γιατί οι περισσότεροι είναι έτσι) το πήραν τοις μετρητοίς.

ΡΕ! σαν πολλοί εξουσιαστές δεν μαζευτήκατε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: