Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Γελοίοι και γελοίοι από ‘δω κι από ‘κεί κάνουν τη…δουλειά τους.

Γελοίος Νο 1 από ‘δω
Δελτίο ειδήσεων των οκτώ ΜΕΓΚΑ 26/3/08
Πρετεντέρης: "Είναι λάθος του Αλαβάνου να ζητά από τον Πρόεδρο να αναπέμψει το νόμο για το ασφαλιστικό, γιατί η Βουλή θα τον ξαναψηφίσει, έστω με 152, οπότε ο Πρόεδρος θα πρέπει να παραιτηθεί και να οδηγηθούμε σε κρίση."
Και πού το βλέπεις το λάθος ρε γελοίε παπάρα; Παραιτείται ο Πρόεδρος και πάμε σε εκλογές με αντίστοιχες προεκλογικές δεσμεύσεις πάνω στο ασφαλιστικό, αλλά και σε πολλά άλλα θέματα, λιμάνια, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, Ολυμπιακή και το κυριότερο με κομμένο τον τσαμπουκά των εξουσιαστών. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥΣ

Γελοίος Νο 2 από ‘κεί
Πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή
Στρατούλης (Συ.Ριζ.Α)
«…κι εμείς όμως πρέπει να αποφεύγουμε προκλητικές ενέργειες όπως η παρέλαση των μαθητών στους Ευζώνους, γιατί έτσι ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.»
Ώστε έτσι ε; Η παρέλαση μαθητών σ’ ένα χωριό που δεν έχει πιά παιδιά, σε μια Εθνική επέτειο, είναι πρόκληση – απάντηση στις απίστευτες προκλήσεις τις άλλης πλευράς; Οι άλλοι μας λένε στα ίσια οτι γουστάρουν θάλασσα, γράφουν βιβλία, τυπώνουν χάρτες, αλλοιώνουν την Ιστορία, και η παρέλαση μικρών παιδιών στα σύνορα "ρίχνει λάδι στη φωτιά" ε;
Σκύψε κι άλλο γελοίε Στρατούλη γιατί το βάθος του πατριωτισμού σου δεν φαίνεται καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: