Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Κυκλοφορεί μια απάτη...

Ο γυιός μου πήρε ένα μήνυμα στο κινητό του στα αγγλικά "συγχαρητήρια κερδίσατε 300.000,83 ευρώ, στο πρόγραμμα "ΝΟΚΙΑ mobile promo" και απαντήστε με sms ή στο e-mail nokia9023@yahoo.com Απάντησα εγώ και σε λίγο πήρα e-mail από ΝΟΚΙΑ (υποτίθεται) οπου ένας διευθυντής Ralph Harland με συνέχαιρε για την τύχη μου και ζητούσε να συμπληρώσω μια φόρμα με τα στοιχεία μου προκειμένου να ΑΡΧΙΣΕΙ η διαδικασία ταυτοποίησης. Αντ' αυτού επικοινώνησα τηλεφωνικά με την ΝΟΚΙΑ Ελλάδας (ALPHACOPY NOKIA) και τους ενημέρωσα. Μου είπαν πως δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα και να μην απαντήσω. και πως η κατασκευάστρια εταιρία έχει ενημερωθεί σχετικά.Προσφέρθηκα να τους δώσω την διεύθυνση e-mail του αποστολέα αλλά δεν την χρειαζόταν. Τους είπα να βγάλουν μια ανακοίνωση γιατί κάποιος-οι θα την πατήσουν, αλλά επειδή μπορεί να μη το κάνουν, το κάνω εγώ.

7 σχόλια:

ange-ta είπε...

εγώ παίρνω τουλαχιστον ένα μηνυμα την εβδομάδα, ότι κέρδισα 30 εκατομμύρια δολάρια, αρκεί να τους στείλω 3000 δολάρια, να ξεμπλοκάρουν μια περιουσία που είναι μπλοκρισμένη στην Ουργκτάντα, στο Μπαλί, στη Βιρμανία, κλπ. κλπ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Τι να κάνει ο καθ' ένας; Ότι μπορεί κι όποιος τσιμπήσει... Επί τη ευκαιρία, μήπως έχεις 3000 ευρώ για να ξεμπλοκάρω μια περιουσία;;;;;;;;)

Ανώνυμος είπε...

Τα spam emails είναι μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες του internet. Απλά αγνοείστε τα. Δεν υπάρχουν περιουσίες αμύθητες που περιμένουν κάποιον από την Ελλάδα να τις αποκτήσει όπως κανένας άγνωστος (και μάλιστα πως τυχαίνει βρε παιδί μου να είναι κάτοικος από μια μακρινή χώρα)να θέλει να μας δώσει αυρά με το τσουβάλι.

Ανώνυμος είπε...

Αγχώθηκα λιγάκι γιατί και γω πήρα τέτοιο μήνυμα για το ΝΟΚΙΑ mobile promo και απάντησα με mail δίνοντας και το όνομά μου. Αλήθεια τα στοιχεία που ζητούν τι τα θέλουν?

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Στην αρχή τίποτα, αλλά στη συνέχεια θα ζητήσουν κάποιο λογαριασμό τραπέζης για να βάλουν τα λεφτά(!!!!) κι εκεί θ' αρχίσει το πανηγύρι... είναι παλιό το σύστημα

Ανώνυμος είπε...

ευτύχως που έκανα ενα search πριν συμπληρώσω σαν ηλίθια τα στοιχεία που ζητούσαν . Αν δεν υπήρχε το σχόλιο σε σας για να μάθω τι γίνεται θα έκανα μεγάλη βλακεία. Ευχαριστώ πολύ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

ανώνυμε, να 'σαι καλά και μακριά από κακοτοπιές. Το Ιντερνετ είναι άγνωστοσ τόπος και σαν τέτοιος απρόβλεπτος.
Γειά χαρά