Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Μια μάλλον έξυπνη ιδέα για τα καύσιμα..

Πήρα και δημοσιεύω μετάφραση από γαλλικό κείμενο
"Όλοι χρειαζόμαστε βενζίνη για να κινήσουμε τα αυτοκίνητά μας και την προμηθευόμαστε μη μπορώντας να κάνουμε μποϋκοτάζ. Υπάρχει όμως ένας σατανικός τρόπος να εξαναγκάσουμε τις εταιρίες να ρίξουν την τιμή της.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL KAI BP).
Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της BP. Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.
Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ο.κ. Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρεί εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές. Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνου νκι αυτοί το ίδιο. Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους."

***Η μετάφραση έγινε από γαλλικό κείμενο.
Εγώ πάντως και ο Ιαβέρης, αυτές τις δύο εταιρίες τις έχουμε στη μαύρη λίστα από χρόνια
Γιάννης Αγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: