Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Εν τάξει, πέσαμε όλοι να την φάμε...

Λίγες ώρες πριν το "πανηγυράκι" της Γιουροβίζιον, νομίζω οτι είναι υπερβολικός ο θόρυβος που γίνεται και από τους "υπέρ" αλλά κυρίως και από τους "κατά". Αυτοί που νοιάζονται και αγωνιούν, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους φιλάθλους πρίν από έναν αγώνα. Όπως υπάρχουν τόσοι που αδιαφορούν για τα αθλητικά ή για κάτι άλλο που ενδιαφέρει άλλους τόσους, έτσι και τώρα με την Καλομοίρα και τη Γιουροβίζιον. Δεν ενοχλεί κανέναν, δεν συνομωτεί για τον "αποπροσανατολισμό του λαού" τουλάχιστον συνειδητά, και οπωσδήποτε όχι περισσότερο από άλλους σε άλλους σοβαρούς τομείς, οπότε ας την αφήσουμε ήσυχη και αυτήν και τους ενδιαφερόμενους για την εκδήλωση.

2 σχόλια:

ange-ta είπε...

Μόλις, είπα, α την κακομοίρα την καλομοίρα.
Εχει γίνει το σύμβολο της μαλακίας που μας δέρνει. Αλλά έ, δε φταίει αυτη η κακομοίρα, αλλά το ζαβό το ρυζικό μας που λέει και ο Βαρναλης

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ακριβώς...