Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Μετά το μουντζούρωμα της πόλης



Μετά την επίθεση των «αφεντικών της πόλης» με σπρέι σε κεντρικά σημεία της πόλης την Παρασκευή το βράδυ, Λευκός Πύργος, πλατεία ΧΑΝΘ, Ιωάννης Βελλίδης, Τσιμισκή, Λεωφόρο Στρατού, με συνθήματα “KYPELO” (για αγγλομαθείς), “vamos” (πού;) καθώς και ελληνικά «η πόλη μας ανήκει» (όσο και το κύπελο), "Τούρκοι" κ.α. με την υπογραφή super 3, θέλω να πω δυό πράγματα πέρα από την πλάκα και την καζούρα. Μαλάκες που αφήνουν την υπογραφή τους υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, αυτό όμως ήταν οργανωμένο γιατί σε μια νύχτα μαύρισαν το κέντρο της πόλης. Βέβαια στην «αστυνομοκρατούμενη» Θεσσαλονίκη δεν συνελήφθη κανένας μπογιατζής, όπως και κανένας από εκείνους που ρημάξαν δυό μαγαζιά στην Καμάρα. Αν όμως αυτά τα βαψίματα τα είχαν κάνει γαύροι, οι τοπικές φυλάδες και ιδιαίτερα οι αθλητικές θα το είχαν πρώτο θέμα. Τώρα, μούγγα!
Και για να ξαναγυρίσουμε στην πλάκα, μερικές ομάδες όταν (αραιά και πού) τερματίζουν πάνω από τον ΠΑΟΚ, παθαίνουν μια υστερία…πρέπει να το κοιτάξουν το θέμα, μπορεί να είναι σοβαρό, ούτε όταν πήραν το πρωτάθλημα (στην Β΄) δεν κάναν έτσι…

3 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Ύστερα απο όσα συνέβησαν το Σάββατο πρίν,κατα την διάρκεια και μετά τον τελικό είμαι σίγουρος πως για λίγο καιρό θα ηρεμήσουν.
Θα περίμενα πάντως φίλε Γιάννη να καταδικάσεις και την επίθεση των Παοκτσήδων απέναντι σε αρειανούς που έτρωγαν σε ταβέρνες της Ροτόντας..

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

νικο, με αδικείς... Η παράγραφος που λέει "...δεν συνελήφθει κανείς όπως και κανένας από εκείνους που ρημάξαν δυό μαγαζιά στην Καμάρα" δεν είναι καταδίκη, αφού λέω οτι έπρεπε να συλληφθούν; Το θέμα μου πάντως ήταν το μουντζούρωμα και οι φυλλάδες. Έχω κάνει παλιότερη ανάρτηση και για τους "δικούς μας", εξ άλλου αναφέρω οτι "μαλάκες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες"

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ..ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ 4-5 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ..ΣΥΓΝΩΜΗ.