Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή, 11 Μαΐου 2008

Ημερίδα για την Γενοκτονία των Ποντίων

Πήρα με e-mail την παρακάτω πρόσκληση και την δημοσιεύω όπως μου ζητήθηκε.
Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

Αξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε όλους στη Διεθνή Ημερίδα με θέμα «Τρεις Γενοκτονίες, Μια Στρατηγική» που θα αφορά τα θέματα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων και θα λάβει μέρος στην Κομοτηνή στις 24 Μαΐου 2008.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μια τέτοια εκδήλωση και έχουμε την τιμή να την φιλοξενήσουμε στην Κομοτηνή. Οι ομιλητές θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο και είναι καθήκον όλων μας να παραβρεθούμε.

Στο site www.Pontian-Genocide.org μπορείτε ήδη να δείτε τις βασικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της Ημερίδας και σύντομα θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.

Παρακαλούμε θερμά να προωθήσετε άμεσα αυτό το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους γνωστούς και φίλους σας και με κάθε δυνατό τρόπο:@ Κάντε προώθηση αυτό το μήνυμα σε όλες τις email διευθύνσεις από το Βιβλίο Διευθύνσεών σας,@ Δημοσιεύστε αυτό το μήνυμα ή την αναγγελία της Ημερίδας στα blogs σας,@ Βάλτε link στις ιστοσελίδες σας,@ Ειδοποιήστε όλους γνωστούς και φίλους σας,@ και τέλος, μην παραλείψετε να παραβρεθείτε στην Ημερίδα!

Είναι προσωπικό χρέος του καθενός μας!

Πληροφορίες και πρόγραμμα Ημερίδας:Web site: http://www.pontian-genocide.org/Facebook group:http://www.facebook.com/group.php?gid=14976813066Facebookevent: http://www.facebook.com/event.php?eid=16473440657

Με εκτίμηση,Οργανωτική Επιτροπή

www.Pontian-Genocide.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: