Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Πάγκαλος θιγόμενος!



Αγωγή κατα του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκευή + 13" Αιμ. Λιάτσου κατέθεσε στις 30/12/2011 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος για το πρωτοσέλιδο που βλέπετε και ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ!
Αναρωτιέται κανείς πόσα έπρεπε να ζητήσουν από τον εικονιζόμενο με ομαδικές αγωγές όσοι θίχτηκαν με τις κατά καιρούς άθλιες δηλώσεις του σε βάρος των Ελλήνων.

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Εδώ που τα λέμε ο Πάγκαλος έχει δίκιο. Ούτε η εφημερίδα μπορεί να του επιτίθεται έτσι ούτε αυτός είναι μοναδικός υπεύθυνος για την κατάντια ώστε να προσωποποιείται σε εκείνον η οικονομική μας κατάσταση.

Ουσιαστικά, πολιτικά κρίνοντας, ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο είναι εντελώς λαϊκίστικο, αφού αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά αίτια της κοινωνικής κι οικονομικής κρίσης. Παράλληλα, βρίσκει τον "εύκολο" στόχο και προσωποποιεί το κακό στο πρόσωπο του Πάγκαλου προκειμένου να πουλήσει.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@δείμε δεν έχεις άδικο, αλλά εγώ πια δεν μπορώ να του δώσω δίκιο σε ΤΙΠΟΤΑ