Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλος Καζαμίας 2012 (Ιούνιος-Ιούλιος)*

*του Νίκου Κουνενή
αναδημοσίευση από το http://www.pressinaction.gr/


Ιούνιος
Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη αυτοάμυνας οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ καταστέλλουν διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων σε διάφορες πόλεις, με αποτέλεσμα την ακαριαία αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ κατά 53.647 άτομα, γεγονός που εξοργίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο. «Εγώ προσπαθώ να πείσω τον κόσμο ότι οι νοσοκομειακές κλίνες είναι πολλαπλάσιες των πραγματικών αναγκών του, κι εσύ πασχίζεις να αποδείξεις το αντίθετο», επισημαίνει ο υπουργός Υγείας στον Χρήστο Παπουτσή, υπουργό ΠΡΟΠΟ.
Περίπου δέκα χιλιάδες διακεκριμένοι πολίτες της χώρας διαβεβαιώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση πως πράγματι υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπός τους διευκρινίζει ότι το προαναφερθέν τούνελ βρίσκεται στις Ελβετικές Άλπεις, αλλά η ακριβής τοποθεσία του δεν μπορεί να ανακοινωθεί, για λόγους επενδυτικής ασφαλείας.

Ιούλιος
Την επιβολή φόρου απροσδόκητης επιβίωσης μελετά η κυβέρνηση, προκειμένου να ελέγξει τους καθυστερημένους θανάτους, οι οποίοι εκτοξεύουν στα ύψη το προσδόκιμο επιβίωσης, αλλοιώνοντας τα δημογραφικά χαρακτηριστικά και απειλώντας με κατάρρευση τα ασφαλιστικά ταμεία. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχετικό νομοσχέδιο υπό τον εύγλωττο τίτλο «Καιάδας 2011», επιβάλλει σε όσους υπερβαίνουν τον στατιστικό μέσο όρο ζωής ένα τέλος Υπερημερίας, το ύψος του οποίου κλιμακώνεται προιόντος του χρόνου επιβίωσης του υπόχρεου. Το τέλος θα εξοφλείται μέσω του λογαριασμού του ΟΤΕ και των άλλων επικοινωνιακών παρόχων.
Οι ανοιχτές κοινωνίες της Δύσης επιβάλλουν οικονομικό εμπάργκο στο Ιράν, μειώνοντας δραματικά τα ελληνικά αποθέματα πετρελαίου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει τους υπουργούς και βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση πως ουδείς λόγος ανησυχίας υφίσταται, καθώς οι δεξαμενές τροφοδοσίας των ελικοπτέρων εκτάκτου ανάγκης είναι υπερπλήρεις.

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Φόρο για αναπαραγωγή αερίων (μεθανίου) εκ των οπισθίων, βλέπεις να επιβάλλεται μέγα προφήτη;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Φίλε δείμε χρόνια πολλά και σαφώς καλύτερα. Ο οραματιστής προφητεύων δεν είμαι εγώ αν προσέξεις τα κόκκινα γράμματα επάνω. Απλά αντιγράφω και περιμένω,ή μάλλον προσδοκώ...

Swell είπε...

Μου άρεσε ό φόρος σε όσους υπερβαίνουν το μέσο προσδόκημο. Να πληρώσει επιτέλους κάτι και ο Μητσοτάκης.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@swell, λες;