Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλος Καζαμίας 2012*

*του Νίκου Κουνενή
αναδημοσίευση από το www.pressinaction.gr

Ιανουάριος
Σε πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του, ο χερ Χορστ Ράιχενμπαχ χαιρετίζει τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες, προκειμένου η χώρα να βαδίσει αποφασιστικά στον δρόμο της υγιούς απορρύθμισης της οικονομίας της. Η ομιλία του σκιώδους πρωθυπουργού της Ελλάδας κλείνει με την εμβληματική προτροπή: «Εμπρός πληβείος Έλληνος, αποντείξτε γκια μια ακόμη φορά, πως ξέρετε να πεταίνεται σαν πραγκματικοί ήρωος!»
Οι κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης επισκέπτονται τις Βρυξέλλες, με αμφίεση Γκασπάρ, Μελχιόρ και Μπαλτάσαρ. Στη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους της Ε.Ε. της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ, οι τρεις άνδρες παραδίδουν συμβολικά χιλιάδες τίτλους ιδιοκτησίας κρατικών επιχειρήσεων, ακινήτων, γαιών και υδάτων. Τα χρηματιστήρια χαιρετίζουν το γεγονός με κάθετες απογειώσεις των δεικτών τους. Τα σπρεντς του ελληνικού χρέους καταποντίζονται από τις 17.236,8 στις 16.955,3 μονάδες.
Τη φιλοδοξία του να καθαρίσει την πρωτεύουσα από τους εξαθλιωμένους άστεγους που υποβαθμίζουν το ιστορικό της κέντρο ανακοινώνει ο Δήμαρχος Ευκατάστατων και Απαστραπτόντων Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης.

αύριο ο Φεβρουάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: