Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

"Άνθρωπος της χρονιάς"

από www.ert.gr

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, επέλεξε το γνωστό αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικο-οικονομικό περιοδικό "Προφίλ", σαν "Άνθρωπο της χρονιάς" για το 2011. Το τεύχος κυκλοφορεί τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και δημοσιεύεται και συνέντευξη του κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου δηλώνει ικανοποιημένος με το κυβερνητικό του έργο και υπερήφανος διότι όπως δηλώνει, με το έργο αυτό απέτρεψε τη χρεοκοπία της Ελλάδας.
Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός δεν αποκλείει την επιστροφή του στη θέση αυτή, λέγοντας ότι «εκείνο που έχω να πω, είναι πως θα γνωστοποιήσω σύντομα τα σχέδιά μου για το μέλλον».


Κι εσείς γκρινιάζετε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι και ξανά με και σε αυταπάτες ζείται και α..ανιζώσασται! Αυτά τα 24 κομβικά σημεία που αναγράφονται μπορούν μόνο με μια συγκεκριμένη Πολιτική να γίνουν! Αυτή την περίοδο που έχουν πέσει οι μάσκες ολόνων, είδαμαι και βλέπουμαι τα πρόσωπα τους, πρόσωπα υποτελή, δουλοπρεπεί, υποτακτικά και υποταγμένα! Αυτές οι μάσκες καλά κρατούσαν τόσες δεκαετίες σχεδόν 7 δεκαετίες! Οχι ότι πιο παλιά είτανε διαφορετικά, αλλά επί του Ελληνικού Συγκεκριμένου, ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΡΙΖΟΥΝ μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, μετά την τεράστεια καταστροφή! Και είχαμαι μετά την ΤΡΙΠΛΗ Ναζιστοφασιστική ΚΑΤΟΧΗ (Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία), την ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για ένα ΞΕΚΙΝΗΜΑ τόσο για την Χώρα μας, αλλά και για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και με προέκταση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ δεν μπόρουσε εκ των Αντικειμενικών Πραγμάτων ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ να γίνει ΟΥΤΕ Αλβανία, ΟΥΤΕ Γιουγκοσλαβία αλλά ΟΥΤΕ μια κοινωνία του λεγώμενου ανατολικού μπλόκ, αντιθέτος, θα γινότανε Χώρα αντιγραφής ακόμη και από την Σοβιετ. Ενωση ! Αυτό το ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, το ΑΙΜΑΤΟΒΑΨΑΝ από τον δεκέμβρη του 44 με αποκορύφωμα τους ΔΥΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ που φτιάξαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ με της ΠΛΑΤΕΣ των ΝΕΩΝ Αγγλοαμερικάνικων ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! Και αυτοί ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ρίχνοντας πλέον της ΜΑΣΚΕΣ τους, δεν της έχουν πλέον ανάγκη, να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ της ΕπιστημονικήςΦιλοσοφικήςΚοινωνικής Γνώσης που αντλούσαν οι "κλασικοί" Μαρξ,Ενγελς,Λένιν, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Διότι σαυτήν την "ΝΕΑ ΤΑΞΗ/ΕΠΟΧΗ" ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" θα "ΑΝΑΧΘΕΙ" σε "ΣΚΟΥΠΙΔΩΦΑΓΟ", η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ του ΕΙΝΑΙ κ. ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ! Και Ερχόμαστε ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνας (Ξύλινα Τείχη), να αδράξουμαι για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ! Χρειαζόμαστε ΕΝΑΝ "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ" για να ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και μετά ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! Οι ΜΕΛΕΤΕΣ των ΕΠΙΤΕΛΙΩΝ μας είναι τόσο αληθινές και σίγουρες σε εφαρμογή, όσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! Γιαυτό τα 24 σημεία σας με το ΥΠΑΡΧΩΝ είναι ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ υπό επίροια ΟΥΣΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμαι της κατινίστικές δικαιολογίες, της απολίτικες φρασεολογίες ! Δεν είναι "κλέφτες", όπως λεν πορτοφολάκιδες και διαρρήκτες ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ με ημερομηνία "ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ" 11/11/2011 ! Και όποιος δεν αποδέχεται αυτήν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΣ ! Το ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ έγινε για να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ της 7 ΔΟΣΗΣ! Ρωτήσε κανείς πόση είναι η 7 δόση και πόσες είναι "οι επιστροφές";;; Γιαυτό μεταθέτουν την ..."ημερομηνία" των "εκλογών"! Τον Μάρτιο σε τι ΥΨΟΣ θα πρέπει να αποπληρωθεί το ομόλογο της "Ελλάδος";; ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΟ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ, και είναι φυσικό επακάλουθω και αναμενώμενο! Το ότι κανείς από τα ανδρείκελα "εξουσίας" των ξένων στην βουλή και έξω από αυτήν την πόρνη, δεν μιλά είναι ξανά φυσικό, ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ δεν μιλά, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!! Τι φοβόσασται; Εξοωρίες, φυλακές και εκτελεστικά αποσπάσματα;; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΑΙ, η ιστορία σας έδειξε άλλα!! ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΙ;;; ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;; ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ !! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ... ΕΜΑΣ !!!!! ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΥΤΟ !! ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ... ΧΟΡΑΤΕΥΟΥΜΑΙ !!!

ange-ta είπε...

για φαντάσου............

χρόνια πολλά και από δω

ο δείμος του πολίτη είπε...

Γιατί να τον εκλέξουν άνθρωπο της χρονιάς; Μα αφού ήταν αυτός που έφερε το νεοφιλελευθερισμό στην Ελλάδα εκεί που Σημίτης και Καραμανλής το πάλευαν από 1996 ως το 2010...