Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ο ηλίθιος Πάγκαλος

Και δεν με νοιάζει που αποκάλεσε ηλίθιους τα μέλη της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, αυτά είναι εσωτερικά τους θέματα και μπορούν να αλληλοχαρακτηρίζονται,
Αλλά,
Να ρωτάει ο γελοίος τίποτα, ο εγγονός του δικτάτορα, τον Μανόλη Γλέζο «τι δουλειά είχε να σπρώχνεται με τους αστυνομικούς» και να συμπεραίνει ότι κάνει «κακές παρέες» πάει πολύ, πάρα πολύ, και δείχνει ότι η επάνοδος στην εξουσία τον ξεσάλωσε.
Εσύ κ. αντιπρόεδρε, που έδωσες τους αγώνες σου για την δημοκρατία (λέμε και καμιά μαλακία τώρα), στα σαλόνια της «Μ. Βρεττανίας» και στα καφέ του Κολωνακίου, έχεις δίκιο να απορείς που κάποιος ήταν στην πρώτη γραμμή μιας πορείας.

Έχεις τόσα που σε βαραίνουν και συνεχίζεις να προσθέτεις κι άλλα...

2 σχόλια:

ab irato είπε...

Συν τοις άλλοις, το εν λόγω θρασύδειλο και παρασιτικό παχύδερμο (όπως τότε, που έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια, μετά το κράξιμο που έφαγε αφού χαρακτήρισε τη Γερμανία «γίγαντα με πήλινα πόδια και μυαλό νάνου»), δήλωσε προ ημερών πως στην Ελλάδα διαφωνούν με τα κυβερνητικά μέτρα μονάχα «πέντε-δέκα τραμπούκοι»...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ab irato, οι αθλιότητες και αλητείες του γεμίζουν τόμο εγκυκλοπαίδειας.
το κόσμημα της "δημοκρατικής παράταξης"!