Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Περί Ιουλίας (στα σοβαρά)

Κατ’ αρχήν, ο καθ’ ένας όπως τη βρίσκει βέβαια, αλλά βρέθηκαν 100.000 κατ’ άλλους 200.000 και δώσαν από 20 ευρώ για να καμαρώσουν την λεγάμενη. Μάλιστα...
Σατιρίζουν (;) το θέμα οι "αρβύλες", έρχεται καπάκι το ΕΣΡ να τους εγκαλέσει για τα γνωστά περί υποβάθμισης προγράμματος (φοβερό ε;) αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με το ξέκωλο μεσημεριανάδικου που τηλεφώνησε στην γιαγιά της πρωταγωνίστριας για να την ενημερώσει για τα κατορθώματα της εγγονής. Κι εκείνη να λέει «αχ τι άλλο θ’ ακούσω γι αυτό το κορίτσι… μη μου λέτε άλλα δεν θέλω να ξέρω… είμαι άρρωστη» κι ακουγόταν η καημένη πράγματι κουρασμένη και άρρωστη.

3 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια απ'αυτές τις μεσημεριανές εκπομπές!
Ασχολήθηκαν με το "χρυσό" της Τζούλιας και αδιαφόρησαν για τα μέτρα!
Όλα τα ΜΜΕ (Μην Μηλας Εσυ-Μιλαμε Μονο Εμεις)δεν είχαν άλλο θέμα χθές για συζήτηση.

Καλό βράδυ!!

tzonakos είπε...

Ανυπόφορες τηλεσκουπιδάρες ψάχνουν θέματα να χουν λόγο ύπαρξης.
Σε λίγο θα συμπαθήσουμε την Ιουλία περισσότερο απ οσο φανταζόμαστε.
Βέβαια όσοι *μπιπ* εδωσαν εικοσάευρο σε εποχή κρίσης να δουν το τέτοιο της Ιουλίας σε περιπέτειες την συμπάθησαν σαφώς δεν βλέπουν μόνο αυτην αλλα ειναι τακτικοί πελάτες σε dvd-club όπου φυσικά επιλέγουν τέτιου είδους "ντοκυμαντέρ".

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Και στους δύο
Τίποτα δεν με εκπλήσσει πιά. Μόνο αναρωτιέμαι πως καταφέραμε να μην φτάσουμε νωρίτερα εδώ που είμαστε
Καλό βράδυ