Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Τα + και – του Σαββατοκύριακου

Πρώτα τα πλην
-η ήττα στην Λάρισα (έτσι όπως ήρθε)
-το μένος των καουμπόυδων του κάμπου και τα ηλίθια πανό τους
-η απουσία επιθετικού περιοχής
-ο άνευ ουσίας «δυναμισμός» του Τσιρίλο
-τα σχόλια σε βάρος του Σάντος στο καφενείο που είδα τον αγώνα
-τα επαναλαμβανόμενα στιγμιαία λάθη της άμυνας
-η ρέντα των αντιπάλων να μη μας χαρίζονται σε κανένα απ’ αυτά
-η παρουσία Εντίνιο, Μουσλίμοβιτς Κουτσιανικούλη

+το καλό ποδόσφαιρο και η σωστή κυκλοφορία
+η πορεία της ομάδας μπάσκετ
Εδώ θα σταθώ λίγο
Αυτή η ομάδα έγινε αντικείμενο χλευασμού και ειρωνικών σχολίων από τους ίδιους τους οπαδούς της. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις τύχες της ΚΑΕ σχολιάστηκαν αρνητικά για εξωαγωνιστικά θέματα και δεν τους αναγνωρίστηκε η βαρειά προσπάθεια εξυγίανσης που ανέλαβαν. Κατηγορήθηκαν ότι δεν έκαναν μηνύσεις, ότι δεν έστειλαν κάποιον στη φυλακή, ότι πήραν παίκτες από τα πανέρια. Αυτοί όμως δούλεψαν, προγραμμάτισαν, στελέχωσαν, στήριξαν και σήμερα είναι πιο πάνω από τους συμπολίτες που έκαναν μεταγραφές «μπαμ» και σχέδια ευρωλίγκας.
Δεν έγραψα τίποτα ούτε όταν νίκησαν με 35 πόντους τον «αυτοκράτορα» γιατί περίμενα να δημιουργηθεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Το Σάββατο στη Ν. Σμύρνη διαπίστωσα ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, απέχει πολύ βέβαια από το παρελθόν, αλλά αυτό το πιο ένδοξο τμήμα του ΠΑΟΚ έδειξε ότι δικαιούται τον σεβασμό και την υποστήριξή μας.
Με τα ψέματα κι ανάμεσα στις Συμπληγάδες των χρεών και των αμαρτιών του παρελθόντος, βρίσκεται πολύ κοντά σε μια διάκριση που κανείς μας δεν περίμενε.
Καλή βδομάδα

1 σχόλιο:

palalos είπε...

λες να αρχίσουμε να ασχολούμαστε λίγο περισσότερο με το μπάσκετ μας? η προσπάθεια που γίνεται είναι φιλότιμη, του χρόνου πιστεύω με τον Σούλη στο τιμόνι και τον βασικό κορμό να μένει, ίσως παμε λίγο πιο μπροστά..

όσο για το ποδόσφαιρο, δεν θέλω να πώ τίποτα///3η σερί ήττα και όσο θυμάμαι τα σχόλια περί ημερών ' 84 παθαίνω μεγάλο σόκ με μερικούς που τόλμισαν να συγκρίνουν...

καλό μεσημέρι