Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί κι άρχισε να βρέχει χρέη

Ο ΓΑΠ που νόμιζε ότι «λεφτά υπάρχουν» έπαθε σοκ, έτσι δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει τα μέτρα που «πρέπει να παρθούν». Αντ’ αυτού βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και μας ενημέρωσε ότι χρωστάμε πάνω από 300 δις.
Ανερυθρίαστα, όπως αρμόζει σε πολιτικό, δεν καταλόγισε κανένα ποσοστό του χρέους στις κυβερνήσεις του κόμματός του. Κανένας τους δεν ήξερε τίποτα για την φάμπρικα των δανεικών που ξεκίνησε το ’81 προκειμένου να «φάει ψωμί ο λαός». Το ίδιο βιολί συνέχισαν όλοι οι διαχειριστές έκτοτε χωρίς κανείς να νοιάζεται για το πότε και πώς θα πληρωθούν τα δανεικά.
Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε ότι θα πληρώσουν οι συνήθεις μαλάκες, και με το θράσος που οφείλει να έχει κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του, ο μπουλούκος από την Ροδόπη ανακοίνωσε περικοπές μισθών και επιδομάτων. Μέτρα όμως που (όπως δηλώθηκε) «είναι εκτός ιδεολογίας ΠΑΣΟΚ» και λαμβάνονται «με πόνο και κόπο»
Κανένας τους δεν έφταιξε για τίποτα. Αυτοί απλά με περίσσια αυτοθυσία ανέλαβαν να καθαρίσουν την κόπρο που δημιούργησε η πολιτική ανικανότητα, η πολιτική διαφθορά, η λαίλαπα των ημετέρων, το ρουσφέτι, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, η καταλήστευση του δημόσιου πλούτου. Επί σειρά ετών πουλούσαν τα πάντα και ξόδευαν διαρκώς περισσότερα. Όλοι αυτοί που τώρα στέλνουν τον λογαριασμό σ’ εμάς.
Περιμένω την συνέχεια, γιατί σίγουρα θα υπάρξει. Εδώ θα ‘μαστε (ελπίζω)

Δεν υπάρχουν σχόλια: