Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΛΕΦΤΑ! Έχουμε; Ζητάμε;

Ξεκινώντας από το «ζητάμε» επανέρχομαι σε παλιότερη ανάρτησή μου. Περπατώντας στην παραλιακή και σε απόσταση 2 χλμ. μέτρησα χθες 94 ΙΧ που δεν είχαν κολλημένο το ειδικό σήμα τελών κυκλοφορίας. Ακόμα κι αν έχουν πληρώσει και κρατούν το σήμα στο ντουλαπάκι, είναι παραβάτες και σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να τους επιβληθεί πρόστιμο. Γιατί δεν ξαμολιούνται συνεργεία να μαζεύουν πινακίδες; (γιατί μόνο έτσι θα αναγκαστούν να
πληρώσουν).
Φαίνεται όμως ότι τελικά «Λεφτά υπάρχουν» και πού να τρέχουμε τώρα;
Αυτό τουλάχιστον δείχνει και η υλοποίηση του σχεδίου για επιδότηση της αντικατάστασης κουφωμάτων κατά 50% από το κράτος.
Έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα, στα κουφώματα θα κολλήσουμε;
Κουφάθηκα! Ρε, τρελοί είστε; Άλλες προτεραιότητες δεν έχετε; Αν κάθε δίφυλλο κούφωμα ξεκινάει από 600 ευρώ, ξέρετε για πόσα λεφτά μιλάμε;
Και Γ.Γ υπουργείου δήλωσε σε χθεσινή πρωινή εκπομπή ότι η τοποθέτηση του ειδικού συστήματος ταμειακών συνδεδεμένων με τις δεξαμενές στα βενζινάδικα θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ!
Και η Βουλή προσλαμβάνει καμιά διακοσαριά υπαλλήλους!
Τελικά τους δουλεύουμε όλους. Λεφτά έχουμε αλλά δανειζόμαστε για να δοκιμάσουμε τις αντοχές των «τοκογλύφων».

1 σχόλιο:

hackaday είπε...

Υπάρχει χοντρό δούλεμα. Για δες εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=vvMaSKGgsNg