Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Έκτακτο παράρτημααααα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Αθλίων», εκπρόσωποι των συνδικάτων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα επισκέφθηκαν τους αρμόδιους υπουργούς (ο ΓΑΠ δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ του «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν) και ζήτησαν να υποστούν και αυτοί τις περικοπές αποδοχών που επεβλήθησαν στον δημόσιο τομέα.
Θέλουν, είπαν, να μην ντρέπονται και να μπορούν να αντικρύζουν στα μάτια τους εργαζόμενους στο δημόσιο.
Απείλησαν ότι αν δεν περικοπούν ανάλογα και οι δικές τους αποδοχές θα καταφύγουν σε ακραίες αντιδράσεις.
Μερικοί στενόμυαλοι που ρώτησαν «καλά, οι μειώσεις στον δημόσιο τομέα θα μειώσουν το δημόσιο έλλειμμα, οι μειώσεις σ’ εμάς ποιόν θα βοηθήσουν;» πήραν την αποστομωτική απάντηση «την βιομηχανία, την ναυτιλία και τις μεγάλες επιχειρήσεις ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές» και αποχώρησαν με κατεβασμένο κεφάλι.

5 σχόλια:

ab irato είπε...

Μην ανησυχείς, αδελφέ Ιωάννη!!!
Άλλες πηγές βεβαιώνουν πως, μετά τη Μούσχουρη, θα παραιτηθούν από όλες τις αποδοχές και συντάξεις άπαντες οι εθνοπατέρες (με πρώτους τον "σεβάσμιο" ένοικο του προεδρικού μεγάρου και τον "οδοκαθαριστή της Στοκχόλμης"), τα δε κώματα (με αυτήν την ορθογραφία) θα παραιτηθούν από όλες τις επιχορηγήσεις, το "κώμα του λαού" θα διαμοιράσει την κινητή και ακίνητη περιουσία του - το αυτό θα πράξει και η επικρατούσα ("επίσημη", βάσει του "δημοκρατικού" Συντάγματος) εις το Ελλαδιστάν Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία Α.Ε.
Για την πατρίδα, ρε γαμώτο...
ΑΑΑμήήήννν...

Υ.Γ. Για τα ευαγή τοκογλυφικά ιδρύματα, δεν έχω λόγια...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ab irato, το προχώρησες πολύ το πράγμα... για ξανακοιμήσου μπας και δείς τίποτα και για τα ευαγή ιδρύματα...;-)

adnoctum είπε...

http://www.enet.gr/?i=multimedia.el.gallery&id=35&m=60293#gallery-item-container

ange-ta είπε...

Εγω έμαθα, ότι θα συμβάλει ο Φλούφλης (βάλτε το όνομα της αρεσκείας σας) προσωπικά με 50 δις, αλλά θέλει να πάρει το μονοπώλιο όλων των μιζών. Είπε, η Γερμανία θα δίνει τις μίζες σε μένα κατευθείαν, να γλυτώσει και διασυρμός της Σήμενσ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@adnoctum, όπως πάντα, ωραίος ο Στάθης

@ange-ta, ο καθ' ένας ότι εξασφαλίσει, στην αντάρα ο λύκος χαίρεται...