Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Υπουργικό μπλογκ.


Αν επισκεφθεί κάποιος το http://khatzidakis.blogspot.com/ που είναι το μπλόγκ του υπουργού μεταφορών, και έχει τον σεμνό τίτλο "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΔΕΩΝ", πιθανόν να θαυμάσει, πιθανόν να ενοχληθεί όπως εγώ, που διάκειμαι δυσμενέστατα απέναντι στον κ. υπουργό.

Πρώτα απ' όλα κατά τον συγγραφέα όλα βαίνουν καλώς στον τομέα ευθύνης του κυρίως επειδή τακτοποιεί ημερολογιακά τις ιδέες του και τις καταγράφει, αν και θα έπρεπε να ακολουθεί και ημερολογιακή αναφορά της μετατροπής των ιδεών σε ενέργειες.

Π.χ. ζώνες ασφαλείας στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ και χρήση τους με ευθύνη των επιβατών οι οποίοι και θα ευθύνονται ατομικά αν δεν τις χρησιμοποιούν!

Ποιός θα τους ελέγχει; Ο οδηγός ή ο κρυμένος σε κάθε λεωφορείο τροχονόμος;

Αστειότητες; Όχι. Επιπολαιότητες και προχειρότητες, όπως η παράγραφος που αναφέρεται στην ανάγκη δημιουργίας Διυπουργικής Συντονιστικής Επιτροπής για τον έλεγχο της οδικής ασφάλειας (μια επιτροπή επί πλέον δεν βλάπτει).

Ακόμα η επέκταση των λεωφορειολωρίδων, προφανώς για να κινούνται πιό άνετα τα ταξί... Την ιδέα να συμπεριληφθούν τα ταξί στα ΜΜΜ, την έκλεψε από κάπου ή του ήρθε από μόνη της; Η ιδέα για μια λωρίδα στους κεντρικούς δρόμους ΜΟΝΟ για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (πυροσβεστικά και ασθενοφόρα) τα οποία είναι έρμαια του διαρκούς μποτιλιαρίσματος και η οποία θα μένει ελεύθερη ΠΑΝΤΑ ακόμα και από υπουργικά αυτοκίνητα, πότε θα του 'ρθει;

3 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Mην του τι λές έτσι ρε φίλε..Είναι κατα βάθος τόσο γλυκούλης και τόσο ευαίσθητη ψυχή.
Υ.Γ.:Για τον ΧΥΤΑ που ετοιμάζονται να φτιάξουν στην Θεσσαλονίκη ούτε λέξη κύριε Αγιάννη;Γιατί το θάβετε το θέμα; χε χε...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Εκτός απο το οτι θα τον κάνουν σε κτήμα δικό μου (το οποίο το χρυσοπληρώνουν)(!!!):-(
αν ήξεραν τι να κάνουν που πως και πότε θα έκαναν τον ΧΥΤΑ μεσα στην υποθαλάσσια... Να μια καλή ιδέα κ. υπουργέ!

Ανώνυμος είπε...

Ξύσε τους όρχεις σου δηλαδή. Αυτοί οι μαλάκες έχουν blog για τις ψήφους και όχι γιατί το έχουν μέσα τους. Άσε που άλλα άτομα τους βγάζουν τη δουλειά.