Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Για την τραγική υπόθεση Σεργιανόπολου...

Χθες έγραψα για τις εκπομπές της Τατιάνας και των άλλων που (αυτό)αποκαλούνται «κοινωνικής κριτικής».
Σήμερα το πρωί, στην Ελλάδα τη χώρα που όλοι «εκπλήσσονται» καθημερινά και ανακαλύπτουν την Αμερική, τον τροχό και ότι άλλο, Αυτιάς, Παπαδάκης και τα αστέρια του Σταρ, ανακάλυψαν, με αφορμή την τραγική υπόθεση Σεργιανόπουλου, το πεδίον του Άρεως, την Ομόνοια και τα όσα συμβαίνουν εκεί.
Βέβαια δεν παρέλειψαν να σκυλεύσουν το νεκρό με έμμεσες αναφορές στην ιδιωτική του ζωή και βέβαια βρήκαν πρόθυμους «φίλους» και γνωστούς που τους βοήθησαν να ... εμβαθύνουν περισσότερο στο θέμα.
Τα παραπάνω και ιδιαίτερα οι σκηνές μέσα στο σπίτι του στη Δράμα, αφιερώνονται στον φίλο που με σχόλιό του με κατσάδιασε λέγοντας «άμα δεν σ’ αρέσουν μη τις βλέπεις».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ύαινες φίλες μου που τρέφονται από τα απομεινάρια ενός πτώματος ή όρνεα που παραμονεύουν πότε θα πεθάνει κάποιος για να τη βολέψουν. Ο θάνατος σου η ζωή μου.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δυστυχώς...