Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Προς τον κύριο Σκόρδα.


Φίλος που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μου ζήτησε να αναρτήσω την παρακάτω απάντησή του στην ανακοίνωση του κ. Σκόρδα για τα συμβάντα στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Το κάνω αποδεχόμενος το οτι ο καθένας πρέπει να μπορεί να εκφράζεται δημόσια, άσχετα πόσο ευρεία μπορεί να είναι η δημοσιότητα. Χώρια που με βρίσκει σύμφωνο σε γενικές γραμμές.

Κύριε Σκόρδα, τα περί Ρωμαϊκής αρένας που καταλογίζετε στον ΠΑΟΚ, είναι γεγονός οτι τα γνωρίζετε καλά και τα έχετε διδάξει στο γήπεδό σας στους παίκτες του Ηρακλή αλλά και σε όσους είχαν την ατυχία να δουν εκείνο τον αγώνα στην τηλεόραση. Τα βίντεο υπάρχουν κύριε Σκόρδα. Και για να φρεσκάρω τη μνήμη σας θα σας θυμίσω αγώνα Αρη-ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Μακεδονικού, όταν σας είπαν οτι οι οπαδοί σας κατέβρεχαν με λάστιχο ποτίσματος τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Αναστασιάδη, απαντήσατε με το κύρος του επιστήμονα και την καλλιέργεια που σας διακρίνει "ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ". Εσείς κ. Σκόρδα αρχίσατε την αντιπαράθεση αποδίδοντας στον ΠΑΟΚ την απαγόρευση μετάδοσης του αγώνα από τα μάτριξ του γηπέδου σας λες και ο ΠΑΟΚ φοβόταν μήπως χάσει εισητήρια από οπαδούς του που θα προτιμούσαν τη δική σας προσφορά. Διαφωνώ βέβαια και με την απάντηση του ΠΑΟΚ περί ομάδων μικρότερου βεληνεκούς γιατί αυτά είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Τέλος κ. Σκόρδα για ευεργεσίες και δωρεές είστε ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει αφού εκτός από την διαγραφή των πάσης φύσεως χρεών σας, ακόμα και τα δεδουλευμένα σε ποδοσφαιριστές σας ανέλαβε να τα πληρώσει το κράτος. Γι αυτό θα συμφωνήσω σε ένα μαζί σας. 'Οντως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Γι αυτό λοιπόν παίξτε με τα stratego σας, διαβάστε Κοέλιο και Μαντάμ Σουσού και αφήστε τις απειλές, γιατί εκείνο το "η ανοχή τελείωσε" σαν απειλή μου ακούγεται.

1 σχόλιο:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Αυτοί ρε συ είχαν όνειρο να νικήσουν και να μας "ρίξουν" στην Β.. Δεν τους έκατσε και ούτε πρόκειται!
Εμείς μόνο το ζήσαμε 2 φορές!