Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Έχουν βαλθεί όλοι να μετρήσουν την αντοχή των νεύρων μας


Ο γλοιώδης Κακαουνάκης τα 'βαλε με τον κ. Ζουράρι γιατί αποκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ που δεν θα πάνε στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης "πρόβατα" προφανώς γιατί τόλμησε κάποιος (εκτός από τον ίδιο) να κάνει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Ο πρώην κομουνιστής και στη συνέχεια περιπλανηθείς γενικώς κ. Κύρτσος, επέπληξε τον κ. Ζουράρι γιατί αποκαλούσε τον Σκοπιανό δημοσιογράφο όχι με τ' όνομά του αλλά "ο κύριος εκ Σκοπίων". Αλλά ο κ. Κύρτσος δεν ρώτησε τον σκοπιανό δημοσιογράφο που δήλωνε Μακεδόνας, πώς έπρεπε να αποκαλούνται οι συνομιλητές του της Ελληνικής Μακεδονίας. Ο κ. Τσογλάνα (ή κάπως έτσι) δήλωσε ενώπιον του Σκοπιανού προέδρου "δεν μου αρέσουν τα βέτο". Δεν σου αρέσουν τα βέτο γενικώς μ@λ@κ@, ή μόνο όσα δεν προβάλλονται από το αφεντικό σου τον πλανητάρχη; Έρχεται ο ογκόλιθος της πολιτικής Θ. Πάγκαλος και δηλώνει οτι τα συλλαλητήρια θα μεταδώσουν μια εικόνα μισαλλοδοξίας που δεν βοηθάει στη λύση του προβλήματος, ενώ αυτός χρόνια δούλευε πάνω του, αλλά ήταν δύσκολο το γμμνο... Και φυσικά όλοι μαζί δουλεύουν για να οδηγήσουν τη χώρα σε αδιέξοδο.

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

μα καλα....τι ειναι αυτα που γραφεις;;;Θελεις να σε χωσουν μεσα;;;;Ακου εκει..."γλοιώδης Κακαουνάκης"...
Αυτο σηκωνει τουλαχιστον 10 χρονια μεσα χωρις αναστολη....

Ανώνυμος είπε...

Κα Τσογλάνα... χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Καλό... Πέρα από την πλάκα, δε βγάζεις άκρη με τους δημοσιογράφους. Δε βλέπεις; Τις μαλακίες των δημοσιογράφων την πληρώνει η blogόσφαιρα.

Ανώνυμος είπε...

klapse kiallo nazistoprovato . Tha deis veto mono sta oneira soy.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ανώνυμε δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι με το ναζιστοπρόβατο που λες, αλλά να ξέρεις οτι τα ανώνυμα σχόλια δεν έχουν και ιδιαίτερη αξία...