Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Τα κανάλια αρχίσαν τις...μεταμφιέσεις

Είμαι λίγο γριπωμένος (τί λίγο δηλαδή) και χθές βράδυ ξαπλωμένος έπαιζα με το τηλεκοντρόλ. Έπεσα πάνω στην έναρξη του δελτίου των 8 στο Μέγκα το οποίο σαν πρώτη είδηση είχε τη συνέχεια της Ζαχοπουλιάδας. Δεν είναι δυνατό, σκέφτηκα, η πιό σημαντική είδηση να είναι αυτή... Πάω δίπλα στον Αντένα, εκεί πρώτη είδηση το Σκοπιανό, παραδίπλα ο Αλφα, το Σκοπιανό, το Σταρ (ασ' το αυτό) και το Άλτερ Ζαχοπουλιάδα. Ή ο πυρετός ανέβηκε κι έχω παραισθήσεις, ή τα δυό κανάλια, οι αγώνες των ιδιοκτητών των οποίων για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη είναι πασίγνωστες στο πανελλήνιο, έχασαν το δρόμο τους. Είναι δυνατό με το Σκοπιανό σε κρίσιμη φάση, με νέο πρόεδρο στη Κύπρο και με το Κόσσοβο έτοιμο για μπαμ, πρώτο μας θέμα να είναι η απολογία της γυναίκας θύμα; Είναι, σκέφτηκα, γιατί το Μέγκα μέσω της απολογίας ενισχύει τη θέση του "δεν είδαμε το βίντεο" και το Άλτερ ενισχύει το συνεργάτη του Μάκη, στη κόντρα του με το Θέμο. Είναι ιδιοτέλεια βέβαια να προβάλλεις περισσότερο τις ειδήσεις που σε συμφέρουν, αλλά αυτά είναι γνωστά πράγματα. Μου πέρασε βέβαια απ' το μυαλό μήπως υπήρχε κυβερνητική ντιρεκτίβα για υποχώρηση του Σκοπιανού από τη πρώτη επικαιρότητα, κάτι που όταν είδα και τη ΝΕΤ να ξεκινάει το δελτίο των 9 με Ζαχοπουλιάδα, η υποψία αυτή ενισχύθηκε... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

2 σχόλια:

Μαίρη είπε...

Είναι γνωστή η τακτική των καναλαρχών να μας ταίζουν αυτά που αυτοί θέλουν ....και δυστυχώς σαν κοινωνία ΕΙΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ :)

Υ.Γ. Ωραίο το μπλοκ σου φίλε καλή συνέχεια

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ευχαριστώ, να 'σαι καλά...
Λογοπαίγνιο, άμα τους φάμε θα γίνουμε σαν αυτούς;