Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πάμε πλατεία;

Ο αστικός Τύπος εκτός από "ΤΑ ΝΕΑ" δεν κάνει καμιά αναφορά στις σημερινές συγκεντρώσεις σε πλατείες 4 μεγάλων πόλεων, τουλάχιστον στα πρωτοσέλιδά του κι αυτό δεν είναι και τόσο περίεργο. Περίεργο, αν και εξηγήσιμο, είναι που ούτε "Η ΑΥΓΗ" ούτε "Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" κάνουν αναφορά στο θέμα, αντίθετα προβάλλουν τις συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ η πρώτη και του ΠΑΜΕ ο δεύτερος για τις 4 Ιουλίου. Δεν καταδέχονται να αναφερθούν σε όποια εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανώνεται χωρίς ντιρεκτίβες από τα δύο κόμματα. Ο λαός δεν επιτρέπεται να αγανακτεί και να διαμαρτύρεται ακηδεμόνευτα!

Εγώ πάντως θα πάω στον Λευκό Πύργο κι ας με φακελώσουν σαν αντιδραστικό.

2 σχόλια:

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Προσπαθώ να το γράψω από χθες,στην Ισπανία οι διαδηλωτές φωνάζουν μη φωνάζετε θα ξυπνήσουν οι Έλληνες.Για τον ύπνο των Ελλήνων φροντίζει κυρίως η ελληνική τηλεόραση,δημόσια και ιδιωτική.Παράλληλα κινείται και ο έντυπος τύπος.Σωστά τους χαρακτήρισε ο Δημαράς εντεταλμένους και παπαγαλάκια!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δυστυχώς... Όμως αν δείχναμε την ίδια αγανάκτηση που δείχνουμε για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, τα πράγματα θα 'ταν αλλιώς φίλε μου. Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα μαζευτούμε σήμερα.