Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Fast fuck (απολαυστικό)

του Νίκου Κουνενή από το www.pressinaction.gr
Απίστευτες προσφορές λίγο προ του τέλους εποχής, με την σφραγίδα του κύρους μας και την εγγύηση των διεθνών επιτηρητών και αξιολογητών μας: Μετοχές ΔΕΗ μόνο 9,99 ευρώ το τεμάχιο, με 30% έκπτωση στις στρατηγικές προσφορές, συν το απόλυτο πλεονέκτημα στο γενικό κουμάντο. Μετοχές ΟΣΕ, ΟΤΕ, ΟΑΣΑ, ΔΕΣΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΕΛΠΕ, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Αγροτικής Τράπεζας και άλλων ελκυστικών επιχειρήσεων σε τιμές έκπληξη κάτω του κόστους, με εξασφαλισμένο το μάνατζμεντ και απολύτως προνομιακή συμμετοχή στην κερδοφορία.
Έκταση πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, μετατρέψιμη σε μετοχές ουρανοξυστών, εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, ελικοδρομίων, καζίνο, κουλοχέρηδων, μπαρμπουτιερί, κυνοδρομίων, στριπτιζάδικων, οίκων ανοχής, πλυντηρίων λεκιασμένου χρήματος και λοιπών ψυχαγωγικών και κερδοφόρων επενδύσεων, σε ενιαία προσφορά, γενναιόδωρα διαπραγματεύσιμη με σοβαρά ενδιαφερόμενους επενδυτές.
Βραχονησίδες, χωματονησίδες, πλαγκτονησίδες, λίμνες, λιμνοθάλασσες, ποταμοί, χείμαρροι, ρυάκια, καταρράκτες, πάρκα, κρημνοί, αγροτεμάχια, βραχότοποι, έλη, ποιμνιοστάσια, βουστάσια, πτηνοστάσια, παράκτιες και παραλίμνειες ζώνες (με πλήρη εξοπλισμό τραπεζοκαθισμάτων,, ομπρελοξαπλωστρών, αποδυτηρίων και ντουσιέρων), γέφυρες, μνημειοτεμάχια, δάση και δασικές εκτάσεις, με απίστευτα ευνοικούς όρους δόμησης και φαστ τρακ περαίωση εκρεμμοτήτων, σε τιμές- έκπληξη. Σχολικά, νοσοκομειακά και ιδρυματικά κτίρια άρτι εκκενωθέντα, μαζί με τους εξοπλισμούς τους, σε συμβολικά αντίτιμα, μετρητοίς ή με άτοκες ετήσιες δόσεις.
Κι ακόμα: Λιμενοβραχίονες, σταθμοί εμπορευματοκιβωτίων, αεροδρόμια, εθνικές οδοί (μετά σταθμών διοδίων), τοπικές οδοί (με δυνατότητα κατασκευής και εκμετάλλευσης σταθμών διοδίων), μεταλλεία, λιγνιτωρυχεία, αλατωρυχεία, χρυσωρυχεία, λατομεία, πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες, αστικά και περιαστικά ακίνητα (νόμιμα ή αυθαίρετα με φαστ τρακ περαίωση), ακτογραμμές, κορυφογραμμές, αερογραμμές, οροπέδια, υψίπεδα, χώροι υγειονομικής ταφής απορριμμάτων, νεκροτομεία, κοιμητήρια, συστοιχίες πεζοδρομιακών δένδρων με δικαίωμα ξεριζώματος και μεταφύτευσης πλησίον οικειών, ζαρντινιέρες, κολώνες και λάμπες δημοσίου φωτισμού, παγκάκια, οδοκάγκελα, οδονησίδες, κάδοι σκουπιδιών, σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης, αμαξώματα, λάστιχα, καθίσματα και λοιπός εξοπλισμός δημοσίων οχημάτων, ξυλεία και μέταλλα σιδηρογραμμών και αμαξοστοιχιών και χιλιάδες ακόμα προσφορές σε τιμές που αποκλείεται να ξανασυναντήσετε. Προλάβετε, πριν σας προλάβουν.

Γ. Γαπάρας- Γ. Παπακοπροντίνου και Σύμβουλοι, Γενικές Εκποιήσεις ΕΠΕ, Μεγαροξίμου 2011 και Τσολάκογλου 1941, γωνία. Με την εγγύηση της Τroika Internasional και της Vermacht Securities.

4 σχόλια:

Saq είπε...

Στις ιδιες τιμές δηλαδή που πουλούσαν και στους παπάδες του Όρους αλλά τους αθωώσανε. Φυσικά δε συμφωνώ με το ξεπούλημα αλλά όχι και ότι όταν τα είχαμε τα εκμεταλευμόμασταν.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δεν τα εκμεταλλευόμασταν γιατί τα είχαμε ταμένα φίλε μου...

Panagiotis είπε...

Όσο διάβαζα το κείμενο το σκεφτόμουν, αλλά και μιάς που το αναφέρατε, μπαίνω στον πειρασμό.. Ας ρωτήσω: Γιατί η εκκλησία (που την αγαπάμε τόσο και δεν θέλαμε να βγάλουμε το θρήσκευμα απ' τις ταυτότητες γιατί μας καταπάτησε τον Ελληνισμό μας) η οποία έχει περιουσία που κοστολογείται σε κάτι δις δεν βοηθά αυτή τη γαμ..η τη χώρα?

Να κάνω μία πρόταση? Αφού έτσι κ' αλλιώς ο κόσμος δεν γουστάρει πλέον την κυβέρνηση, πάνε ρε Γιωργάκη και πάρ' τους τα, που ούτε φόρους δεν θέλουν να πληρώνουν. Απατεώνες όλοι σας, θα τα βρείτε..

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Τα 'χουν βρει Παναγιώτη...